Fejhallgató erősítő és DAC topik - Multimédia, életmód, 3D nyomtatás fórum

üzenetek

hozzászólások


Carasc0
(őstag)

Az R2R-11 overkill az MT7 alá. Nagyon jól szól vele, csak felesleges 100+k-s DAC/AMP-ot venni, miközben egy 50k-s cucc is kihajtja a lelkét. :D Ha viszont több cuccban gondolkodsz (nyitott fejes is, studio monitor), akkor viszont megéri egy NFB-11.28/38 vagy R2R-11 szintű motyó.

Köszönöm! Nekem a Yamaha színvonal biztos elég. Nem vagyok telhetetlen, főleg ha legalább 15 éven keresztül megszoktam a néhány ezer ft-os füleseket. Tényleg én egyszer szeretnék egy "komolyat" és ott meg is állok. Ezért gondoltam a Yamahára mert az még pénzösszegbe is belefér a keretbe. Meg egy jó kis DAC és kész is. Sztem mehet a K5 PRO. Bárhol járok a neten+Sonja társ pozitívuma is sugallja hogy nem lehet rossz DAC.

Nos én nem tudom azt sem elhinni, hogy rosszabbat kapok mint az eddig használt füleseimen hallgatott zenei minőség. Képtelen vagyok elhinni. Az Asus cerberus hangzása is nekem már wow volt. Életem első 15k fülese volt és csak a miki miatt vettem. De olyan jó mélyorientált volt és teltebb, hogy a K512-t leraktam. De mivel az Asus anayagminősége írdatlan pocsék és úgy elhalt szegény fülesem mint egy gyorslefolyású rákos hörcsög, hogy azt mondtam elég volt. Elő a minőséggel. Ez itt a cél. De nem tudom elhinni hogy egy 45k-s füles ne szólna jobban mint egy 15k-s. Meghallgatás nélkül kellene egy szóbeli megerősítés és azonnal rendelem is.

üzenetek