Fejhallgató erősítő és DAC topik - Multimédia, életmód, 3D nyomtatás fórum

üzenetek

hozzászólások


verybigboy
(senior tag)

Ez így igaz (persze hogy nem bántás, szó sincs arról!) ... ezért is írom hogy nálam valószínű hibás darab járhatott (hangilag gondolom) viszont a fülnyomás probléma az Nálad is fennállhat (azért arra kicsi a valószínűség hogy a keret is hibás és a hang is hibás lett volna a nálam járt példány esetében!).
Mondjuk volt mivel hasonlítgatnom is , volt a Takstar-om, azt jött a Philips Fidelio X2HR, mindkettő szebb hangzású volt, és ... egyik sem nyom a fülemnél :)

Viszont ha bevállalod hogy megveszed, 14 napig nézegeted, azt ha nem OK, visszaküldöd és 30 napon belül visszatérítik az összeget Neked, akkor sok veszíteni való nincs (csak a pénzed lesz 1 hónapig benne). Viszont az is biztos, ha nincs mihez hasonlítanod, akkor nehéz lesz döntést hozni hangilag, úgy nagyon hibás darabnak kell annak lennie hogy visszaküld, különben megtartod, mert azt mondják, írják hogy jó, Te meg elhiszed. Biztos olvastad is itt, én nagyon akartam hinni a Yamaha-ban, de akárhányszor felkerült, egy hogy nyomta a fülem, a másik hogy arra lettem figyelmes hogy elkezdem a zenét figyelni hogy nem jó, s nem élvezni a zenét hogy ejjj, milyen jó! Nem egyszer tettem így. Utánna nem volt kérdés, mennie kellett (sajnos). De ne így legyen Nálad! ... azt az is lehet valami speckó "füllrendszerem" van ... azt az okozza ezt :D ... fene tudja.

üzenetek