Futás, futópályák - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


xy.zsolt
(őstag)

Arra sincs semmi garancia, hogy én 0km-esen kapom/kaptam....nem csak a BS-től, de egyik shop-tól sem :N Tényleg nem fog közeledni a nézőpontunk. Kergethetünk illúziókat, de a shop-ok is eladják nekünk ismét amit 0km-esnek látnak....ez a rögvalóság.
Hagyjuk is a témát :K.....amúgy sem én vagyok aki ebből rendszert csinál (most először fordult elő)

[ Szerkesztve ]


xy.zsolt
(őstag)

Na, csak még annyit, hogy anno még a pár km után körömlekapós pegát is benyeltem és elajándékoztam....de kb ott volt a lófasz vége....pedig ránézésre az sem tűnt használtnak, akár mehetett is volna vissza.
Összegezve, ha én alapos szemrevételezéssel újnak ítélek meg érkezéskor egy terméket akkor nincs min tovább agyalni.

[ Szerkesztve ]


LanyUs
(senior tag)

A reggeli futás után a lányokkal mentünk tűzoltó napra ( autókat néztünk, füstsátorba mentünk stb. ), bevásárlás, majd otthon játék, készültünk anyák napjára. Kivételesen elmentek háromkor szülinapozni, ezért kaptam az alkalmon és elmentem futás céljából földes utakat feltérképezni bringával.

Elég nagy sár volt, egyszer elakadt a kerék is, de megint kettő utat találtam, ami tökéletes lenne futásra, de beszántva a felénél :(
Végül 90 perc aktív tekerés lett a délutáni levezetés ( bcaa, glutamin + elektro volt a kulacsban ).
Régebben még ilyenkor megindultam az usziba. Fél órát úsztam, másfelet szaunáztam és úgy ért véget a nap. Ez most kimarad.
A tekeréstől úgy érzem a combom "könnyebb" lett.

[ Szerkesztve ]


tomcica
(addikt)

Felem ma piheno nap van,de a zasszony azert befogott,hogy pakoljam fel a padlasra,amiket kiszortirozott regi cuccok (volt ott bicikli is ;] ) szoval egy jo orat hordtam fel a dobozokat. Nem tudom mennyi szint jott ossze :P


zaskar
(senior tag)

Nálam is sok új cipő kerül visszaküldésre, ill. próba után eladásra. Sajnos manapság a keveset futott új cipők tényleg többnyire csak buktával adhatók el. 8-10 éve még, amikor itthon nem igazán lehetett jó áron cipőt venni, mindig külföldről rendeltem az akciós darabokat. Na akkor pár nap alatt elvitték a 10-20 km-t futott cipőimet úgy, hogy semmit nem buktam rajtuk, sőt, ritkán még kerestem is pár ezret. Ma már jobban figyelek, mit veszek, mert nem hiányzik a használtpiac, de azért néha eladok 1-2 olcsóbb cipőt. Szerencsére van visszatérő vevőm is, egy tehertaxis személyében, aki a jó állapotú Hokáimat rendszeresen megveszi, de nem futáshoz. Azt mondja, abban szeret a legjobban bútort pakolni:D


LanyUs
(senior tag)

Ha egyszer nálam valami a padlásra kerül, akkor ott tárolódik pár évet, majd repül kifelé. Amúgy keresztedzésképpen nem tekersz? Jobb az evezés? Asszony mit mozog ha lehet róla beszélni, ha nem, akkor passzolod...
Az enyém most futogat. 6-8 km minden másnap 165/190 pulzuson, ami elég magas, de nem akarom elvenni a kedvét. Csinálja ahogy szeretné, nem szólok bele.

[ Szerkesztve ]


tomcica
(addikt)

Uszik :K de csak rekreativan
Csak evezes megy masik edzesnek,bringa az nagyon ritkan.Extra laza reco-nak nagy ritkan.


inf3rno
(nagyúr)
Blog

Állítottam. Megvolt a mai második 3km is. [link] Úgy látszik, hogy így lehetséges valamennyire formában maradni. Mondjuk egy idő után unalmas csak 15 perceket futni, de talán visszajön valamennyi az állóképességből hosszú távon.

[ Szerkesztve ]


xy.zsolt
(őstag)

[ Szerkesztve ]


inf3rno
(nagyúr)
Blog

Akkor talán most. :D Úgy látszik visszamenőleg nem működik a beállítás, csak ha szerkesztem a futást.

[ Szerkesztve ]


Napfénysüti
(nagyúr)
Blog

Ma futni akartam de asszony belengette hogy mehetek tekerni amíg a gyerekek alszanak. Így végül nálam is a bringa lett a befutó. Mentségemre szóljon hogy igyekeztem az összes emelkedőt megmászni ami útba esett, na meg három hét múlva Balaton kör és edzeni kell rá.


LanyUs
(senior tag)

Reggel elég keményen futottam 15k-t, majd radobtam a tekerest délután. Az érdekes az, hogy egész addig nem éreztem a terhelés hatását, amíg most vége nem lett a filmnek és fel kellett kelni a földön fekvő matracról. Hát azért érzi a testem :) Már ki is vettem a reggeli ébresztőt, holnap szobabringa helyett jól kialszom magam és helyette bedobok egy reco 10k-t babakocsival.


Pttypang
(veterán)
Blog

Bator lennek es kiprobalnam a megyeberletet, BP - Kemence vonalon Z70 vonattal szobig, onnan volanbusszal Kemence. Erre ervenyes vegig ez a berlet vajon, vagy valahol rafazok? Kell vennem barmi kiegeszitot?

Ha nem, akkor ezt igy rendszeresitenem szerintem, mert sokkal kenyelmesebb, ha keresztben atjohetek a Borzsonyon, nem kell jarmuhoz visszamennem, mar az ido is eleg jo hozza.


xy.zsolt
(őstag)

Ez egy kiváló tervnek hangzik :K ....biztos klassz lehet kipihenten indulni a Börzsönyből és otthonhoz érkezni. Hajrá!
Ha túltolnád féltávig a Börzsönyt akkor még mindig utazhatsz tömegközlekedve hazáig.

[ Szerkesztve ]


browned
(csendes tag)

Kemence még Pest megye, úgyhogy nem kell semmi kiegészítő jegy. Elméletileg. :)

Elnézést, vármegye... :D

[ Szerkesztve ]


inf3rno
(nagyúr)
Blog

Ezt meg tudod válaszolni? [link]


inf3rno
(nagyúr)
Blog

Félig biztosat akkor fogsz tudni, ha megkérded a MÁV-ot. De még úgy is büntethetnek. Legalábbis én elég szkeptikus vagyok velük kapcsolatban...


inf3rno
(nagyúr)
Blog

Én ma nem voltam reggel, talán este tudok menni, de kicsit leégtem a napon. Ti mennyit futottatok? Hogy álltok az UB-vel?

[ Szerkesztve ]


robag93
(aktív tag)

Pont most reklamáltam meg, hogy megbüntettek miután felhívtam az ügyfélszolgáltatot, hogy a kedvezményemmel tudok-e kedvezményes országbérletet venni. Azt mondták igen, erre a vonaton meg megbüntettek :DDD

[ Szerkesztve ]

üzenetek