[RIOS ERROR] Futás, futópályák - LOGOUT.hu Hozzászólások [RIOS ERROR]

Futás, futópályák - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR]

hozzászólások

[RIOS ERROR]

xy.zsolt
(őstag)
[RIOS ERROR]

Az elkeserítő Deviate Elite tesztem után mégis kap egy utolsó esélyt a Puma sub4:00ás cipőnek. Ezúttal is bízva a Bestsecret shop letesztelten korrekt visszaküldésében...ha belelépve ezt sem érezném komfortosnak.
Szóval érkezik egy Liberate 2......16k-ért. :)

[ Szerkesztve ]


tisn
(addikt)
[RIOS ERROR]

:DDD

nem tudom, lattam kettot eloben, nem probalnam ki :)


tisn
(addikt)
[RIOS ERROR]

saucony ride 15-t be merjem probalni? leiras alapjan kb. cumulus szokonyban.
szeles labfejen nem szorit vajon?


tomcica
(addikt)
[RIOS ERROR]

:P


LanyUs
(senior tag)
[RIOS ERROR]

Tom: 2 napja folyamatosan esett, ezért reggel nem mentem terepre, se a rekortánra, mert 200m szintes városi aszfaltos minőségi edzést választottam.

72 perc tempós emelkedőzés 200 szint enyhén csúszós vizes aszfalton kontroll fel 166-172 hrm, le 144-154, sík 158 hrm 1000km-es Pega Gtx. 15 km , átlag 04:47

Érzet kitűnő, erő oké, menne egy fokkal gyorsabban is, de ez edzés nem kiégetős verseny. Mintha épülne át a sík tempó enyhe emelkedőbe is, annak ellenére, hogy nem edzek jelentős szintet. 9 év kellett ehhez :Y Mire az edzetlen test valamennyire fel tud menni a dombon...

Peterhappy: apai összetartás végett bizonyítani szeretném, hogy a túrós táska jobb, mint a kakaós csiga. Megvizsgáltam és tartalmaz valami túró / orda félét, tehát jobb, mint a másik társa. A mennyiség a kérdés, de ezt megoldottam :K Lortech büszke lesz ránk :C


tomcica
(addikt)
[RIOS ERROR]

Szep munka :R epulsz rendesen.
Figyelj az emelkedonel es szintnel ket dolgon mulik:
- abszolut ero (absolute strenght)
- izom-allokepesseg (muscular endurance)
Na most a teljes ero olyan mozgasnal,ahol a testsulyodat is mozgatod nagyban fugg az ero/testsuly aranytol. Tehat aki relativ konnyu a meglevo abszolut erejehez az nagyon jo eselyekkel indul egy szintes versenyen.
Az izom-allokepessege pedig arra kell,hogy bizonyos intenzitast vegig ki tudj tartani a szintes versenyen,le is es fel is (mindketto masfajta izmot ker ugye).
Neked ez a fajta edzes az izom-allokepesseget edzi elsodlegesen,valamint gazdasagosabba teszi a mozgasodat.
Az abszolut erot masodlagosan edzi csak,illetve 60perc utan mar ad olyan impulzust,hogy a test legkozelebb konnyebben vegye :K
Maxra ezt nem is szabad kiporgetni,arra ott lesz(nek) a versenyek.

Suti jol nez ki,kicsit sok a teszta rajta ;]


tisn
(addikt)
[RIOS ERROR]

:DDD ;]

hazituning


Fred23
(nagyúr)
[RIOS ERROR]

Köszi, és nekem az jött le az olvasottakból, hogy azért számíthat a zsírból -és egyebekből- jövő glikogén, nem egy elhanyagolható mennyiség.
Az is különösen érdekes volt, hogy a GNG cukorbetegek esetén 40%-kal nő az egészségesekhez képest. Nem vagyok cukorbeteg, de van hozzá családi hátterem, hajlamos lehetek rá mindenképpen. Megfigyeltem azt is, hogy nekem jót tesz a magasabb zsírbevitel, és a kevesebb ch. Ketontestek is biztosan jelentős szerepet játszanak a testem működtetésében ketogén diéta nélkül is. Biztosan kevesebb ketont gyárt a testem, mint azé, aki ketogén diétán van, de tippre annyit azért mégis, amit már jelentősnek lehet tekinteni. Nem is érzem magam jól napi 60g alatti zsíron, és inkább a ch-t szeretem korlátozni, csökkenteni, mint a zsírt.


inf3rno
(nagyúr)
Blog
[RIOS ERROR]

Voltam ma is éhgyomorra. [link] Rápróbáltam másodszor is 10 perc pihenő után, de az már nem ment. Majd talán este. Most el vagyok készülve.


Peterhappy
(őstag)
[RIOS ERROR]

:C


xy.zsolt
(őstag)
[RIOS ERROR]

állíts a strava beállításon mert most sem látható a futásod

[ Szerkesztve ]


Studi
(addikt)
[RIOS ERROR]

Lehet, hogy ezt már írtam: az nagyon korrekt a BestSecrettől, ha visszaveszik, az viszont semmiképp nem korrekt, ha valaki visszaküld olyan cipőt, amit már utcán használt. Nem ezért van a visszaküldés lehetősége, és nem a Bestsecrettel, hanem a következő vásárlóval szúr ki az, aki így küldi vissza.
Aztán ha ezt szépen egyre többen csinálják, akkor jön a "használt cipőket küld a Bestsecret" sírás-rívás. Ők a kontinens civilizáltabb felén dolgoznak, visszavételkor nem ellenőrzik nagyítóval, mert feltételezik a vásárlók korrekt magatartását is. Így viszont visszakerül a "polcra", és így, használtan fogja megkapni a következő vásárló.
Nem, te is tudod, hogy nincs "csak a hegyét". Ha a hegye bent van, akkor az már dugás.


robag93
(aktív tag)
[RIOS ERROR]

Nálam már az is dugás, ha csak rágondolok:DDD


robag93
(aktív tag)
[RIOS ERROR]

Én ma a téli első teszt után kipróbáltam újra a Liberate 2-t. Nagyon-nagyon más volt ilyen melegben. Télen olyan érzés volt, mintha betonon futnék, most pedig nagyon ruganyos volt.


xy.zsolt
(őstag)
[RIOS ERROR]

Ha veszel egy cipőt és bármi nem tetszik rajta akkor egyből visszaküldheted te is!!
Egy olyan cipőt nem fognak elutasítani amit nem tesztelsz miután átvetted (mivel nem kelthet már használt benyomást)

Aki kipróbálja a cipőt az vállalja a rizikóját annak, hogy visszaküldi neki a BS ha picit is használtként ítélik meg visszaküldésnél. :K Ott van leírva a szabályzatban.

Szóval én vállaltam a rizikót, hogy egy ránézésre 0km-es, de egy rövid távon kipróbált cipőt visszaküldtem.

Tudod én mit utálok....bármi "használtat" eladni ebben az országban, annyi a rossztapasztalatom eladóként a vevőkkel.

Ha te szívesebben árulod neten privátban akkor tegyed....én előbb dobnám a kukába.

[ Szerkesztve ]


xy.zsolt
(őstag)
[RIOS ERROR]

Én az extrém mód csillapító, de mégis rugalmas Rebel-hez képest várok kevesebb csillapítást rekortánon/betonon...arra a sub4:00 tempóra amire szánom.
Ja és hogy ne egy békatalpban futás érzetét keltse...mint a deviate elite :DDD

[ Szerkesztve ]


tomcica
(addikt)
[RIOS ERROR]

Az asszony kinyomna az egyik szemem,pusztan azert mert ezt elolvastam :P


tisn
(addikt)
[RIOS ERROR]

Kemény az élet a delvideken...


Studi
(addikt)
[RIOS ERROR]

Ne haragudj nem érted amit írtam. Amikor én rendelek bárhonnan, nem "ránézésre 0km-es", hanem "0km-es" cipőt szeretnék venni. És bunkóságnak tartom használtan visszaküldeni, arra apellálva, hogy majd a BestSecret nem veszi észre. De ne feszegessük a témát, leírtuk mindketten a véleményünk, nem hiszem hogy ezen a téren tudna közeledni az álláspontom. :)


HKorn
(addikt)
[RIOS ERROR]

Egyetértek. Én AY, BS-ről sok cipőt rendeltem már, de csak lakásban futva teszteltem, ha jónak ítéltem maradt és ha a kinti futás után mégsem vált be, akkor keserű szájízzel de buktával eladtam, vissza már nem küldtem. Szerencsére kevés volt ilyen, legtöbbször a lakásban kocogva el tudtam dönteni, hogy jó lesz-e.
Venni én sem szeretnék olyat amiben már kint futottak. Legalábbis újként, ha eleve tudom, hogy használt, az más persze.

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR]