Futás, futópályák - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


Zoona
(aktív tag)

Sziasztok !

Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek. 110kg vagyok és elkezdtem újra "futni". Rekortán pályán futok csak ott is úgy így az elején, hogy egyenesekbe futás, kanyarba séta - betonon pedig szigorúan séta. (Tavaly, volt hogy lefutottam a rekortán pályáig nem volt jó ötlet).

Van egy Nike Pegasus 29 cipőm amiben régen futottam, a kérdésem az lenne, hogy a mostani cipők fejlettebbek már annyival, hogy jobban csillapítanak, azért van rajtam felesleg. Nem fáj a lábam vagy térdem benne, futás közben és után sem de nem is szeretném tönkrevágni a térdem. Illetve, a pega 29 sem mai darab, nem volt azért elhordva, de lehet az idő múlásával azért a talpanyag kikeményedik.

Az hogy milyen cipő kellene esetleg, vakon vagyok - sajnos Miskolcon nem mindig van talpvizsgálat az itteni boltba, de bemegyek hátha az eladók tudnak segíteni. Van esetleg bevált cipő magas súlyhoz? (Igaz azt sem tudom, hogy neutrális vagy stabil cipő kellene - de ha jol tudom a pega az neutrális és nincs vele bajom, de lehet csak én nem érzem).

Köszönöm előre is a válaszokat :)

üzenetek