Gyúrósok ide! Archívum XVIII. - Egyéb fórum

üzenetek

hozzászólások


Eagl3
(veterán)
Blog

Alapból vékony testalkat lehetsz, ez mellett elég fiatal. Ezáltal elég gyors az anyagcseréd plusz sok edzésed is van. Szerintem nincs miért aggódnod jelenleg, ennyi "kardio" edzés mellett nem túl könnyű nem túl könnyű egy hízásra amúgy is kevésbé hajlamos embernek tömeget növelni. Ezzel persze nem akarlak le beszélni a súlyzós edzésekről, sőt!
Menj nyugodtan heti pár alkalommal kondizni, és próbálj meg minél több fehérjét illetve jó minőségű szénhidrátot magadba tömni (a legjobb példa erre a sok csirkemell és rizs, de a te esetedben nyugodtan mehetnek a zsírosabb húsok is, az elhízástól ennyi edzés mellett nem hinném, hogy tartanod kellene egyelőre.
Ezen kívül ha megteheted vegyél tömegnövelő táplálék kiegészítőt pl. Volumass35 -öt vagy Jumbot-t, alacsonyabb árfekvésben pedig elég jó az új Fullforce termékcsalád.

Viszont ahogy az elején is említettem, szerintem semmi okod aggodalomra, 16 évesen 70 kiló nem olyan vészes a magasságodhoz képest sem, főleg, hogy nem sok zsír lehet rajtad. Nézd csak meg a korod bélieket, vagy zsírosak vagy vékonyak, esetleg baromi erős csontozata van némelyiknek.
20. -éved után majd jobban ragadnak rád a kilók, ne aggódj. :D

üzenetek