Hálózati / IP kamera - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


tvamos
(nagyúr)
Blog

Sziasztok!
Szeretnek egy kamerat, ami a lakasomban rogziti, ha valaki bemegy, matat.
Az elso gondolatom a Xiaomi MI Home Security Camera 360° 1080P kamera volt, de ugy lattam az osszefoglaloban, hogy inkabb a TP-link Tapo C200 az ajanlott.
Igazabol ez meg is felelne, de rajottem, inkabb olyat szeretnek, ami app-ban riaszt, de nem SD-n tarolja a videot, hanem azonnal fel is tolti valami felhobe, ha esetleg a vandal megrongalna, vagy ellopna a kamerat.
A boltban ezt ajanlottak: D-link DCS-8300LH [link]
Azt mondjak, ehhez van egy ingyenes felho tarhely, ahol 24 oran at taroljak a felvetelt, es azt a telefonomra le tudom tolteni. Ha erdekel...
Van egy jobaratom, aki szerint hulye vagyok, ha nem Arlot veszek, (Arlo Pro 2 csomagot ajanlott, ket kameraval, meg valami nagy dobozzal,) de nekem ez draganak tunik. Persze, ha tenyleg annyira jo, akkor meg tudom venni, csak nem akarom. Meg bonyolultnak latom ezt, es nem is ertem, hogy fog a felhobe menteni ez a dolog.
Mi a velemenyetek? Talalok ennel jobbat, ami mondjuk nem kerul 30 ezernel tobb penzbe? Vagy tenyleg olyan atom tuti ez az Arlo? Olyat szeretnek, amit konnyu uzembe helyezni. Jo lenne, ha nem kellene hozza semmi kulso eszkoz, rogzito, ilyesmi, csak maga a kamera, meg a felho.
Elore is koszonom a segitseget!

[ Szerkesztve ]

üzenetek