Hálózati / IP kamera - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


PSVTT
(újonc)

Sziasztok! A régi analóg rendszert frissítettem a fórum segítségével. Kérdeznem nem is kellett, mert mindenre (is) találtam itt választ. Végül egy ANNKE H800 (4 db turret) rendszer mellett döntöttem. Erről írnék rövid véleményt, hátha segítség egy későbbi hozzám hasonlónak.
Az annke.com ról vásároltam 3 hete, valóban vám- és ÁFA mentesen érkezik Németországból (kb. 5 munkanap), ahogy már mások is írták. Minőségi kivitel, laikusnak is könnyen telepíthető, az NVR és mobil app. is értelemszerű. Ami nekem megdöbbentő volt, hogy a mikrofonon keresztül, bár max. hangerőn, de érthetően hallottam a szembe szomszéd veszekedését a gyerekeivel a saját udvarán. Ez kb 40 méter az adott kamerától. A rendszerrel alapvetően elégedett vagyok, képminőség, felbontás, csak az alapfunkciókat használom, mindent tud ami nekem kell.
Ami negatívum: Az UTP kábeleket nem kaptam meg, mint ahogy számlát vagy papírt a kiterjesztett garanciáról (akcióban 3 év járt hozzá) sem. Írtam udvariasan a supportnak. A kábelre azt írták, hogy csak 25 méteres van, küldjék-e azt, majd amikor igent válaszoltam, visszaírtak, hogy találtak 18 és 30 méterest, küldik. Ez két hete volt, még nem érkezett meg. A garanciáról az volt a véleményük, hogy ne foglalkozzak vele ők tudják, hogy akciós volt, számon tartják. A számlára (céges kártyával vásároltam) először nem válaszoltak, majd többszöri erőlködésemre küldtek egy számlának (Rechnung) látszó papírt aminek se sorszáma, se áthárított adó, nettó, bruttó, semmi, csak eladó vevő összeg és az árú neve, és ráadásul az 560 USD helyett 560 EURO szerepelt rajta. Ismételt e-mail után (kb 10 e-mail és két hét) jött egy számlának látszó papír 560 USD-ről. Arra, hogy egy német számla alapvető tartalmi elemei nincsenek rajta, nem válaszoltak. Itt feladtam...
Tehát a rendszer tetszik, ahogy látom ár-érték arányban hibátlan, de tartok tőle, hogy a cég kamuzik és nem túl megbízható probléma esetén.

[ Szerkesztve ]

üzenetek