Hálózati / IP kamera - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


nihill
(őstag)

A legfőbb gond az, hogy mivel pont alattad van a parkoló, így az elkövető feje tetejét fogod látni. Távolról meg túl messze lesz az azonosításhoz, főleg a 4. emeletről nézve.
Mivel rögzítőd gondolom nincs, csak SD kártyás kamera jöhet szóba. A távolság miatt én csakis 4k-ba gondolkodnék, de ott sem garantált hogy felismerhető lesz az arc vagy bármi. De hátha. Ezeknek a feltételeknek az Annke C800 kb. meg is felel, 25e, 1 hét cseh raktárból, de ennek az újnak nem tudom mennyire erős az infrája (nekem a régebbi változat van, jó nagy reflektorral), lehet külön reflektor is kellene mellé.
Vagy valami zoomos kamera ránagyítva az autódra, de ott meg a többi terület nem fog látszani és lehet hogy csak a feje tetejét veszed fel azzal meg sokra nem mész...
A csak éjjeli felvétel beállítható menüből.
Van kifejezetten éjjeli kamera is, pl. Annke Night Chroma, de ott az NC400 nem SD kártyás, meg annak is azért kell természetes fény az azonosításhoz.
Ja és ne akard minél olcsóbban megúszni mert az olyan is lesz, és majd nézheted hogy megvan a felvétel de csak annyi vehető ki rajta hogy 1 feje volt az elkövetőnek és 2 keze...

[ Szerkesztve ]

üzenetek