Hardcore pizza és kenyér topik - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


ROBOTER
(addikt)

Sziasztok!

Pizzának csúfolt vastagtésztás, inkább kenyérlángoshoz hasonlító dolgokat rengetegszer készítettem, viszonylag kiszámíthatóan és jól sikerülnek. Kevesebb volt a vékonytésztás próbálkozás, vegyes volt az eredmény, főként az eltúlzott feltétek miatt. Most van egy pici kertem, megpróbálnám megadni a módját.

Két kérdésem lenne:
- Az Internet található 100..110 E Ft körüli 12''-os pizzasütő kemencék érnek-e valamit, vagy magasabb kategóriában kellene keresgélnem? Ha egyszerre csak 3..4 pizzát akarok elkészíteni, érdemes-e egyáltalán felfűteni miatta? Láttam, hogy még a márkásabb 16''-osban is forgatják a pizzát, mert nem süt egyenletesen, mire számíthatok egy kisebben? Vagy érdemesebb lenne elektromos alternatívát keresnem?

- A nyújtáshoz legtöbbször használt durum Semolina helyettesíthető-e búzadarával, vagy mit haszáltok erre a célra?

Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

üzenetek