Helium Hotspot - Mobiltechnológiák fórum

üzenetek

hozzászólások


QV222
(tag)

mihione és HoppMaster én is egyetértek veletek és támogatom, hogy figyeljünk a másikra, de mivel vidéki viszonylatba sehol nincs az országba még, így nehéz a tervezésnél figyelembe venni.
Bár érdekesnek tartom, hogy idáig még csak a Pesti emberek tudtak erről a dologról és vidéken senkihez nem jutott el ez az infó az elmúlt 6-8 hónapban?
Valakinek van ismerőse a Pesti viszonylatba, hogy egyáltalán azok tényleg valós működő spottok?
Ja és azt sem értem miért van mindenki mindenkivel összekapcsolva, nem azt javasolják, hogy 4 spot összekapcsolása a legideálisabb? Hiába kapcsolsz össze 10-et azzal nem lesz több a jutalék. Én egy 4-5 spotra ránéztem és mindegyik kapcsolatba volt a többi 28-al Pesten és környékén.
Bár lehet én tudom rosszul.
Itt valaki írta, hogy látott olyat aki napi 10-et kereset valahol a nagyvilágban, pedig nem volt összekapcsolva senkivel, itt jönnek a kérdések, amit azon a térképen látunk azok valósak?
Én rákérdeztem a beszállítótól telefonon, hogy mik a reális esélyek rendelés esetén, azt mondták nagy valószínűséggel nyár közepe vége, mert csak Magyarországra naponta kb 1000 db-ot rendelnek mostanában.
Ja és aki rendelt az a végén melyik linken számolgatta az antenna kérdést?
Milyet érdemes venni ha mondjuk éppen városba 4-5 km szeretne az ember lefedni?
Mivel jelenleg nem tudni melyik részén lesz majd a városnak egy másik spot mondjuk nyár végére.

üzenetek