Így építsd a billentyűzeted! - Beviteli eszközök fórum

üzenetek

hozzászólások


dqdb
(nagyúr)

Jó drágán adják.

Jók hozzá a mostani rugók is. Az új cikkszám ellenére stem maga nem változott, kompatibilis a régivel, így a régi rugókkal is.

A Glarses-féle MX2A Clear recolor MX Purple miatt emiatt is akadtak ki az emberek jogosan, mert Glarses azt kommunikálta, hogy a stem is új öntőformával készült, aztán szállítás után kiderült, hogy nem, a régi Clear stem került bele. Ami egyrészt azért gáz, mert a Cherrynek nem sikerült a saját szabványát tartani, és megrepeszt egy rakás kupakot (ez a termék okkal készült), másrészt azért gáz, mert ez 10+ éve ismert tény, és azóta nem javították (pedig ez a tavaly piacra dobott MX Ergo Clear után már a második gyárilag hibás termékük), harmadszor azért gáz, mert az előző két pont ismeretében kérdeztek rá erre, és hazudott egy szép nagyot a képükbe Glarses.

Az MX2A új rugói a marketing BS ellenére a visszajelzések alapján nem sokkal jobbak (milyen meglepő, ja, nem), mint az MX1A-ban lévő, ami tipikusan vagy még bejáratás előtt, vagy bejáratás után kenéskor repült a jól megérdemelt helyére, azaz a kukába.

üzenetek