Kerékpárosok, bringások ide! - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


chubby2o6
(senior tag)

Kész. Legalábbis egyelőre :DDD Az "eredeti" állapotához képest kapott két új gumit ( Cross King Protection 2.3, új szalag+ tej ). Stucnit [link] , kormányt [link] , M7100 féket, RT-86 tárcsákat ( ezeket a huszonhatosról ), PD-ME700 pedálokat, GX ASX váltót, láncot [link] , egy Hope karbon nyeregcsövet ( a nyereg maradt az Ergon, szintén a másik bringáról ), meg egy Reba telót ( a matrica ne tévesszen meg senkit, ez egy Reba [link] , a hozzávaló matrica már úton van aliról :D ). A boost adapter...hááát, igazából használható, de gyötrelem a kerék berakása, kéne még egy kéz hozzá :DDD . Május végéig kibírom így, utána már lesz boost agyam, azzal már nem lesz ez a szenvedés.
A súlyát még mindig nem tudom ( nem tudom megmérni ), de valószínűleg nehezebb lett a kiindulási állapothoz képest. A gumik tuti nehezebbek ( 2.2-es Ikon volt rajta, erősen kopott állapotban ), a két pedál fél kiló, a nyereg is nehezebb az akkori Specinél, meg a váltó is nehezebb, mint az XX1 Gold volt. A teló, kormány, stucni, nyeregcső viszont könnyebb, meg talán a fékek is.
Bocs, ez egy kicsit hosszú lett, de eddig többet volt a bringa állványon, mint nem, szóval örülök, hogy végre eljutottam eddig a (majdnem) kész állapotig.

üzenetek