Lakáshitel, lakásvásárlás - Gazdaság, jog fórum

üzenetek

hozzászólások


TrollBalint
(addikt)

2. Tervezünk házat venni, inkább csak jövőre, de már idén elkezdtük nézegetni*, hogy lássuk mennyire pörög a piac, meg egy-kettőhöz ki is megyünk, hogy "gyakoroljunk" ill. legyen összehasonlítási alapunk. És igen, tényleg inkább csak ingatlanos-os hirdetés van, én ezt annak tudom be, hogy az emberek nem akarnak vacakolni az eladással, hogy naponta hívja X ember, akkor megbeszéli vele, mégse jön el... Inkább kiadja egy ingatlanosnak azért az Y%-ért.
Ott felejteni, meg szerintem simán ott lehet. Régebben, mikor gyorsan emelkedtek az ingatlan árak, akkor kb. 1 hónap után az ővé volt a legolcsóbb és napi 10-20 hívást kapott, ami elég nagy nyomás ahhoz, hogy levegye :) De most nem pörrög ennyire a piac ugye :)

+1: na igen... olyan szépen leírják, hogy ez álmaid háza/lakása, meseszerű átvezetéssel, hoyg honnan hova jutsz, mit látsz, de egy alaprajz... Ennél még az is jobb, amikor odaírják, hogy az alaprajz tájékoztató jellegű. (Bár a kedvenc az volt, mikor a hivatalos alaprajzot befotozták és odaírták, hogy csak tájékoztató jellegű... mondjuk családi ház, de akkor meg gáz, ha az csak tájékoztató jellegű)

*Én is csak az ingatlan.com-ot nézegetem. Régebben próbálkoztam a jófogással, de annak nem volt olyan jó a szűrés

[ Szerkesztve ]

üzenetek