Milyen billentyűzetet vegyek? - Beviteli eszközök fórum

üzenetek

hozzászólások


sutszi
(veterán)
Blog

#90476 nyunyu : Köszi, akkor ezek alapján az új szigetes megoldások P50, P51, T16 ami most környezetemben van valahol ez alatt lehetnek. T420-am volt még régebben. Egyébként a T16-nál még laposabb lett. Rövidebb úton jár, puháb és halkabb mint a P51.

#90477 dqdb : Viszont az alapján ahogy írsz, nekem most az az érzésem, hogy nem ugyanazt értjük halkság alatt. Lehet a te mércéd szigorúbb mint az enyém... és ami szerintem halk az neked hajókürt. Tényleg nem könnyű videókból tájékozódni, de nem egyet hallgattam meg a halknak jelölt lineáris piros kapcsolóból... persze hallható... de én pl kiszaladnék egy taktilis klattyogástól.

#90479 Domonkos : :DDD Kérek engedélyt meghunyászkodni... Ezt a megoldást most látom először életemben. Gyors néztem egy Linus Tech Tips videót... azért valljuk be, érthető, hogy miért nem terjedt el. Viszont mindenképpen egy üde színfoltja a területnek... ebay-en igen szép ára van. :D

#90482 Domonkos: Tök jó kis ötletelés lett a témában... Lényegében sikerült egyszerűsíteni néhány részletet és kihúzni a listáról mint igényt. Effektíve a tartósság és a gyors reakció miatt nem optikai switch irányban ragaszkodnom. Mechanikus megoldással is elérhetem a kívánt célt és akkor bővebb választékból nézelődhetek.

üzenetek