Milyen billentyűzetet vegyek? - Beviteli eszközök fórum

üzenetek

hozzászólások


dqdb
(nagyúr)

a valóság mellbevágó volt
Talán akkor lennének a mostaninál is rosszabbak, ha még rozsdásodnának is. Ez egy kimondottan DIY piacra tervezett kapcsoló, amiből a rugó tipikusan repül, így a létező legolcsóbbat tették bele.

van, amit meg kellene kenni
Próbálok visszaemlékezni, hogy 2022-ben kentem-e egyáltalán kapcsolót, vagy sem. Az biztos, hogy 2023-ban nem és az is, hogy egy kupac 2021 végén kenésre szétszedett kapcsoló azóta is kenésre szétszedett állapotban várja a sorsát. A gyárilag kent kapcsolók kényelmessé teszik az embert, a rugócsere pedig tényleg gyors dolog.

----------

[link]
Új raw kapcsoló Geontól a meglehetősen széles raw választékába. Gyári kenés, single stage 19,5 mm-es rugó, nylon alsó, PC felső rész. Az áttetsző fehéren áttetsző fehér a piszkosfehér háttéren stílusú képek miatt a részletek egyáltalán nem látszanak, ez nekem hagyományos szilikonbetétes tompításnak tűnik.

Közepesen drága darab, a gyártót nem ismerem, kizárólag a Tactile-P változat miatt dobtam be, mert az erősen taktilis halkított kapcsoló amúgy is ritka, és azok között ez jó áron megy. A gyengén taktilis és lineáris változata ellenben szerintem drága és ott van helyettük éppen Geontól a HG Silent duó, amelyik bizonyítottan jó.

üzenetek