Projektor topic - TV & Audió fórum

üzenetek

hozzászólások


herrká
(senior tag)

Szia! Wanbo T2 Max-om volt. Akcióban ráugrottam. Első projektorunk, jó lesz ez nekünk, nincsenek nagy igényeink - indultunk neki.
A megadott specifikáció egy nagy kamu. Teljes sötétben, fakó, kontraszttalan kép. A hangzása egy tökdoboz. Első két, három film így is élmény volt. De az újdonság elmúlása után, már zavart a szürkés, életlen kép. Az okosságról annyit, hogy a youtube úgy laggolt, hogy élvezhetetlen volt bármit is ott nézni. később bluetooth hangszóróval támogattuk meg, legalább a hang jobb lett.
Aztán idetévedtem és érdeklődtem, hogy esetleg jobb vászon vagy valami? Felvilágosítottak, hogy ennek mindegy, vegyek projektort! :-) Először rosszul is esett, de aztán dolgozott a kisördög. Bekéredzkedtem egy "valódi moziszobába" és aztaaaaaa!!!
Ajánlották itt a BenQ W1070-et, kezdőszintnek. Meghirdettem a Wanbót, szerencsére gyorsan elvitték. Még nagyobb szerencsémre pont meghirdettek egy 1070-et, áron alul. Annyiért adtam el pont a Wanbót.
Hát, nagyon megérte! Vannak szinek! Éles a kép! Mi a teraszon használjuk, már szürkülettől "élvezhető" a kép. Vettem kintre egy használt házimozi erősítőt, volt itthon régről hangfal, hát ég és föld! Mi csak egyszerű filmnézők vagyunk. Azt sem értem sokszor, hogy itt a hozzáértők miről vitáznak vagy írnak?
De ha jót akarsz, kezdjed inkább egy valódi projektorral. Ezek a kínai csodák csak "halk esti fények"!
Bocs, a hosszért! Csak azért írtam, hogy lásd, mi is végigmentünk ezen, de legalább nem buktunk a kezdésnél... Neked ne kelljen később rájönni, hogy kár volt...

üzenetek