OLED TV topic - TV & Audió fórum

üzenetek

hozzászólások


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Utoljára írok emiatt.
Senki nem írt olyat, hogy oled verő (egyelőre), sőt ezt te találtad ki! Viszont, ha a faszi azt írja, hogy a tök sötét szobában a tv nem látszott, akkor csesszék meg, de megcsinálták a tökéletes feketét, amit egyébként máshol is olvastam.
A másik, hogy a tavalyi tévéknél, ezeket az újakat mindegyiket 200 dollárrral, vagy euróval olcsóbban adják, tehát tavaly sem filérekbe kerültek a samsung tévék, vagyis mihez képest vannak túlárazva? Egy új tévének ennyi az ára és kész.

A lényege továbbra is az, ha sikerült megcsinálniuk, akkor komoly vetélytársa lehet az OLED-nek a Samsung innentől. Mert egyébként most a tévéibe ráadásul olyan okos megoldásokat is rakott, ami egyikgyártónál sincs jelen. És ez - ismételve - a vásárlóknak jó!

Közben megtaláltam a másikat, aki a feketéről írt. Na, most elvileg már ketten hazudoznak tökéletes feketéről.

Similarly, we found the opening starfield during the title sequence for The Martian nicely presented the range of visible stars while preserving the inky black background of space.
Our review sample had fairly even white and gray screen uniformity, with little to no dirty screen effect. We only noticed darkened bands along the vertical left and right edges of the screen, and this was virtually invisible behind real world video images. Black screen uniformity was similarly excellent.

üzenetek