PH!antasy F1 - Klánok, Ligák, Versenyek fórum

üzenetek

hozzászólások


[CS]Blade2
(addikt)

Nekem is elment egy Haas pilóta és a csapat, és én is még drágábban vettem meg. Annyival vagyok jobb, hogy nekem Alonso volt a kiemelt.
Arra nem is gondoltam, hogy kiesés esetén alá fogják árazni. Ez így szívás, gondolom te úgy áraztad volna, hogy milyen teljesítményt hoztak, amíg ki nem estek, mert várható, hogy többet ez nem fog előfordulni.
Míg, amikor egy tavalyi vagy tavaly előtti Mclaren-ről volt szó, azt mérsékelten áraztad fel még egy jó szereplés után is, mert a megbízhatóságukat is figyelembe vetted.
Ellenben itt hiába nem veszik figyelembe, mi sem biztos, hogy jól járunk, ha számítunk rá. Ha nem esnek ki, akkor most mások szerintem a maximum áremelkedéssel nyugodtan számolhattak volna. Szóval az elgondolásunk szerintem tökéletes volt. Én annyit hagytam benne, hogy 3 futamra szerződtettem őket, mert meg akartam nézni, hogy a többiek nem-e tudják pillanatok alatt lefejleszteni őket. Így a dupla kiesés még fájdalmasabb lehet, hogy a 4. futamra nem tudom berakni, utána pedig sokkal többe fog kerülni.
Ráadásul a következő 2 futamon már csak a 7. 8. hely néz ki.

[ Szerkesztve ]

üzenetek