Skoda, VW, Audi, Seat topik - Technika, hobbi, otthon fórum

üzenetek

hozzászólások


Mágus2
(Közösségépítő)
Blog

[link] Ott van a tűzfalhoz közel... :K

Szerintem ez kell bele:059919501A


426os
(őstag)
Blog

Tolatókamera utólagos beépítése.

Egyre többször foglalkoztat a gondolat. Mivel a másik autómban van, így néha hiányzik a Golfból. Egyébként nem létszükséglet, de örülnék neki.
Volt már, aki utólag épített be? Leírás, YT videó van dögivel, inkább az a kérdésem, hogy érdemes Németországból az eredeti szettet megvenni 400Euróért (ezt sokallom, ennyire nem kell) vagy az Aliról rendelhető, OEM-nek hirdetett is jó fele ennyiért? Nem igazán találtam róla elrettentő infókat, így lehet hamarosan megrendelem.

[ Szerkesztve ]


Qru
(MODERÁTOR)
Blog

Superb sem vitorlazott (2.0 tdi). Az ove eTech lehet azert?


Corsa02
(őstag)

Igen-igen, E-Tech már ilyen.


imyourfriend
(őstag)

Azért figyelni kell pár dologra amikor elfűzöd a kábelt, van pár műanyag elem amit el lehet törni persze nem egy ördöngösség a sztori.


426os
(őstag)
Blog

Igen, ez megvan. Talán nyáron kevésbé lesz ezzel gond.


simonjoe
(őstag)

Igazi sört és szilvás unicum-ot kérek!!! :D


BigBlackDog
(veterán)
Blog

Egy darabig Golfban is ilyen volt, aztán egy nagyobb szervizes update után vettem észre, hogy lejtős autópályán aktív tempomat mellett is leállítja a motort.


atos19881101
(senior tag)

Valaki meg tudja mondani, hogy superb 2013asnal az első bölcső csavarjait mennyi Nm-el kellene meghúzni? Ma egy fékezésnél valami roppant bal elől egyszer és nem
tudok rájönni mi. A csavarokra rá tudtam kézzel húzni. :FMost olyan 90el húztam le.

[ Szerkesztve ]


rbalint88
(addikt)
Blog

Ket eve, mikor eGolf keresesben voltunk, akkor volt egy kamera nelkuli jelolt, utanakerdezve akkor a Golfos gyari kamera 140k, a Passatos, aminel a kormanytekergetessel mozognak a segedvonalak is, 150k volt.
Nem vagyok bena parkolo, de nekem megerne ennyit :R


yodamester10
(őstag)

Felezzük meg :DDD ;]


simonjoe
(őstag)

Faxomat!! Elemes autó itt nem játszik! :P


yodamester10
(őstag)

A piára gondoltam :DDD


426os
(őstag)
Blog

ez tuti Alis beszerzési ár (plusz szerelés) :D Golfban is van amúgy mind2 féle. A sima az a lowline, a vonaltekergetős a highline (nem feltétlenül van összefüggésben a Highline felszereltségi szinttel). Utóbbinak kicsit bonyolultabb a bekötése, kódolása.
Uh azt hiszem 200Euróért jó lesz az Alis lowline is, meg rászánok egy hétvégét a szerelésre.

Amúgy nekem sem feltétlenül a parkoláshoz kell, mert ezt a hasábformát jól lehet érezni, plusz van radar elöl-hátul. Viszont vannak olyan szituk, amikor nagy segítség tud lenni (pl parkolóból kitolatáskor, ha mellettem lévő kocsiktól nem látok semerre)


focvis
(veterán)

De ez dízel, így csak a sör jár. 🤗 Rendes, nyáron, ott.


focvis
(veterán)

Alin sok kínai gyártású / cikkszámú, gyári VW alkatrész van, de azért érdemes utánanézni az eladónak. Eddig csak 1x futottam bele igazán gagyiba, sorjás kerékcsavar kupakokba (20 db kb. ezer Ft volt, túlélhető), a többi gyárinak tűnő cucc rendben volt.

Úgy tudom, a csomagtér-átvezető megbontása egy kényes művelet.


imyourfriend
(őstag)

Alin az a meglepő van teljesen olyan, mintha itt készült volna az EU-ban.. rajta van a VW piktogramm meg made in CZ 20-25ezer egy ilyen highline kamera. Persze mitől is kerülne többe előállítani, ha már jóideje nem fejlesztenek hozzá kamerát meg egyéb dolgokat sem?


focvis
(veterán)

Lengyel gyártású USB aljzatot vettem az Aliról [kép] .


rbalint88
(addikt)
Blog

Akkor nekunk a lowline van, kivancsi lennek az extrasabbra, de nyilvn nem eroltetem, ha szivas a bekotese. Osszehasonlitasi alap nekem a Hyundai i30 2021-es faceliftes gyari kameraja, abban egyreszt tekergeti a vonalakat, mashogy valahogy jobban mutatja a teret, jobban erzed, merre mesz. Mas kerdes, hogy esoben koszolodik, abbol a szempontbol bomba a VW megoldasa :C


bitpork
(veterán)
Blog

Akkó mán én is. Siófuck-Szeged 95 tempomat lakotton belül megengedett+5 és battery saver program.

[ Szerkesztve ]

üzenetek