Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Francia91
(veterán)
Blog

Nem érzem, hogy a Lumia 950-esemmel büntetés lenne együtt élni, pedig bő 2 éve használom elégedetten.... :D


_cHAos_
(aktív tag)

Van gyári kormányról vezerélhető kihangosítóm(telefon), mindig azon szoktam telefonálni, viszont 10+ éve csak bal kézzel vezetek, sztem egy i5S mérető telót kézbe lehetett venni rövid időre, ha forgalmi helyzet és a sebesség engedte, de egy phabletet nem. /most lehet ezért meg fognak kövezni/

Kieg: sztem hívást indítani sokkal biztonságosabb és komfortosabb egy egykezes telefonról, mint kormányról...

(#301) Francia91: próbálj ki egy jó drioidot. :)

[ Szerkesztve ]


Francia91
(veterán)
Blog

Megvolt, egy P9 személyében. Jó volt, de nem dobtam tőle hátast, kamerában meg nem hozza a 950-es szintjét. Nekem pedig elsőszámú szempont a kamera, azért van egy 1020-asom is fotózgatásra

Nem vetem meg a Droidot, de nem érzem égető szükségét, hogy cseréljem a 950-est, amikor nincs vele problémám

[ Szerkesztve ]


_cHAos_
(aktív tag)

A P9 már elég oldschool eszköz szvsz, sokkal jobbak vannak már középkategóriában is.
A 1020 az ikonikus készülék., sajnálom is, hogy csak hallomásból volt hozzá szerencsém. :D


#77646080
(senior tag)

Megkövezni nem fogunk (én biztosan nem :N ), csak száraz tényeket közöltem. A jogszabály nem ismer olyat, hogy (idézlek): "egy i5S mérető telót kézbe lehetett venni rövid időre, ha forgalmi helyzet és a sebesség engedte, de egy phabletet nem". Hazánkban - a legtöbb EU tagállam szabályozásához hasonlóan - tilos vezetés közben telefont (mobil eszközt) kézben tartani. Ezzel óvod a saját testi épségedet, életedet és azokét is, akik körülötted közlekednek. :)


Francia91
(veterán)
Blog

Vagy csak nemtudod elfogadni, hogy valakinek a 950-es is megfelelhet ;)


_cHAos_
(aktív tag)

Akkor is azt mondom, hogy _biztonságosabb_ és sokkal gyorsabb egy egykezes telóról hívást indítani (természetesen BT kihangosítón keresztül), mint kormányon bogarászni a menükben. :)
De ki is fejtem, nyomkodod a kormányon a gombokat és figyelned kell a teljesen máshol lévő kijelzőt a kocsiban, miközben egy telefonról ez 2 másodperc alatt meg tud történni és nem 3 irányba irányul a figyelmed (kormány gombok, autó kijelzője, vezetés) csak kettőre mobiltelefon és vezetés. Ezt most tényleg magyarázni kell? :)

(#306) Francia91: el tudom, az igények különböznek és szvsz szerethető a 950.


#77646080
(senior tag)

Nem kell magyarázni, félreértesz. Engem nem kell győzködnöd, nem én alkottam a jogszabályt. Én csak felhívtam rá a figyelmedet, hogy amit írtál, az ellenkezik a hatályos jogszabállyal. Tényt közöltem, semmi több nincs benne. :)


hcl
(félisten)
Blog

Azért egy 950-et ne egy szerencétlen low-end A3 mellé... mondjuk egy Samu S5 mellé, Droid 5 vagy 6-tal...


BMW E39
(csendes újonc)

Szia
Igen támogatja és görd....használható is...Hird..egy 950.-est a sajátom..Le is tesztelheted rajt...és ha tetszik meg is tudunk egyezni


MongolZ
(addikt)
Blog

Milyen az a csak balkezes vezetés? :D


Attish a HUN
(tag)

A Windows Phone: letisztult, egyszerű felület, semmi sallang, jobbra, balra húzott menü és ennyi. Nem kell rá vírusírtó, se gyorsítóprogram, minden akadásmentesen megy rajta. Ez a jövő, na ezzel megvettek engem: sokáig lesz támogatva a rendszer, még a legkisebb Lumia is megkapja a Windows Mobile 10-et. Marketingben és hitegetésben a Microsoft PROFI!! A Lumiák forma- és színvilága sokkal jobban tetszett, mint bármely más gyártóé, unalmas volt a fehér vagy fekete szín, a Lumia 640 kék színben vadító, vagy a Lumia 520 sárgában.

Emlékeim a Windows Phone-nal kapcsolatban:
2014: vettem egy Nokia Lumia 520at (35000 Ft), mert már szenvedés volt a Nokia N8-on netezni Opera minivel. Olcsó, könnyű, gyors telefon volt, GPS, net, közösségi alkalmazások mentek rajta, kamera és videófelvétel nem volt nagy szám, de kezdő lépésnek vettem a telefont, kíváncsi voltam, hogy mit tud ennyi pénzért. Hát nagyon is sokat, az Androidos telefonokat szembe köpte optimalizálásban :)
2016: kellett dual sim-es teló, Lumia 640 lett a győztes (45000 Ft), imádtam, nagyobb kijelző, programok gyorsabban töltődtek be, hangszínszabályzó és a vaku hiányzott, sokat fotóztam vele. Ácsi, egy dolog viszont idegesítő volt, Telekom és Telenor kártyám volt, Telekom mobilnet mindig megállt.
Windows Mobile 10 frissítés idegesítő hibái: a hangszínszabályzó csak mobilnettel ment, a GPS-nél csak trükkel lett ismét hangnavi, és ki****szott lassan talál jelet, még a mai napig is, fokozatosan emelkedik a hangerő az ébresztőhangnál, nálam ez verte ki a biztosítékot!, a végén már üvöltött a telefon, a videóstabilizálásnál szaggatott a videófelvétel, gyorsabban merült a telefon, többször lefagyott a telcsi, 8.1 alatt egyszer sem. Hol a régi, hol az új rendszer volt fent. Aztán meguntam az egészet, Redmi note 4-et vettem 2017 év végén, majd Samsung S7-re váltottam idén tavasszal, mert a note 4 túl nagynak bizonyult.

Mindkettő telcsi meg van, az 520 vitrinben alszik a többi Nokia gyűjtemény mellett, a Lumia 640 aktív szolgálatot tesz: telefon, sms, mobilnet megosztás, és rádió hallgatás szintjén. Ezekre még használható, minden másra alkalmatlan, hiszen eljárt felette az idő.


#96851200
(tag)
Blog

Bárki bármit mond én elvoltam vele.


Ádám16
(őstag)

woland, catroot, ... merre vagytok?

Én egy korszakot kötök ehhez az op.rendszerhez az életemben. Omnia7-tel kezdtem, L925-tel fejeztem be. A MS töketlenkedéséből a végére teljesen elegem lett, de mint UI, és az op. rendszer, telefonok egyedi stílusa a mai napig hiányzik.

Kár érte, kiváló ügynök volt.


budaifabi
(csendes tag)

Szép írás lett.

Windows Mobile lázban égtem pár évet az Omnia I miatt. Majd kipróbáltam egy Galaxy S-t és le is tettem az Omniáról. Előtte Xperia X1-eket is használtam. Egy időben a qwertz billentyűkért voltam megveszve.

Az árukhoz mérten tényleg szerettem a Lumiákat. Mondjuk elég későn kapcsolódtam be a történetbe. 520 (13.000 Ft), 435 (15.000 Ft) a fixfókuszos csodájával, 635 LTE 1GB RAM (13.000 Ft), majd pici ideig egy 535 (20.790 Ft). A 635 LTE-t magamhoz mérten sokáig, fél évig használtam, aztán továbbvándorolt családon belül, én meg visszaváltottam androidra.

Munkára egy Nautiz X7-et még mindig használunk.

[ Szerkesztve ]


betegphiu
(senior tag)

Az a baj, hogy a leg hulladékabbakat használtad, ezért is lehetett könnyű a váltás :)
egy 930-at,vagy egy 1020-at kellett volna próbálni ;)


Thome
(addikt)
Blog

Az biztos, 930 brutális volt. :K


betegphiu
(senior tag)

khm.. még az is ;) már akinek nem kell 1300234466 db zseblámpa app :D


ASDGamer
(tag)
Blog

Nekem is itt van már hozzá az új kijelző, csak még olyan mini fejű csavarhúzót nem tudtam szerválni sehonnan.:D De pót telefonnak tökéletes lesz. (Bocsi a késői válaszért.:DD ) BUÉK!


dugo_
(veterán)

Király. :D Tök véletlenül láttam meg oldalt, hogy van friss hsz a topikban.

Conrad-ban van mindig filléres műszerész csavarhúzókészlet.


ASDGamer
(tag)
Blog

Utána nézek majd, köszi!:)


cal84
(tag)

"A tömeg szinte egyöntetűen szidta a WP-t, sorolták a hátrányokat, rossz tapasztalatokat, és az a pár Szalacsi-féle "jómunkásember" derekasan kiállt a WP mellett."

Régi szép idők, mindig pénteken jöttek a wp hírek és egész hétvégén ment a kommentháború 😄


CrAzY88
(tag)

Elém még csak most kavarodott a cikked, de eszméletlen jól, összeszedetten, a lehetőségek határain belül nagyon részletesen raktad össze. Grat! :C :DDD :DD

üzenetek