Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


quailstorm
(nagyúr)
Blog

Az durva, ezt nem gondoltam volna.

meg mire leírtam fenn a wall of textem el is felejtettem a HMD részt a cikkből.

Más:

Droidot már nem fogja egyszerűen lenyomni semmi, mögötte van a Google és mindenen ez fut már, beágyazott eszközökig, MiFi routerekig, 4G-s routerekben belül, ésatöbbi.
Most már olyan hatalmasra nőtt a piacra bekerülési költség, hogy monopolhelyzetben vannak, mint a Microsoft a Windowszal. Őket a fogyasztási és a számítógép-használati szokások fogják megtépázni, de azért sok munkakörben lesz még szükség a Windowsra, legfeljebb az átlagembernek otthon nem.

(#45) Chaser: úgy 2012-ig tényleg nagyon sok szar droidos telefon volt, ami telefonnak is alkalmatlan, de később is volt még pár az alja kategóriában.
Egy Galaxy Mini, vagy Y vagy Pocket Neo nem tudom mond-e valamit, de a cikkben szereplő Ace2-t is személyesen ismerem mekkora trágya lett, bár annak nem a HW ereje az oka. Cserébe az összes U8500-as mobil, legyen az Sony vagy Samsung, őrült gyűlöletet váltott ki az emberekből.

Nekem a nagy pozitív csalódás a ZTE Blade Q volt, hogy az bírta 3-4 hónapig reboot nélkül és rá lehetett magam bízni. Na ezt egy SGSII vagy nem LTE SIII gyári oprendszerrel nem tudta.

Ja és tényleg volt olyan mobil(család) amit naponta kellett újraindítani, mert behalt a modem és nem volt GSM onnantól :DDD
Broadcom BCM21553, Ace-i, Galaxy Y (és variánsok), Pocket, Mini-i, és Alcatel V860 voltak a "szerencsések".

[ Szerkesztve ]

üzenetek