Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Alpi.
(addikt)
Blog

:K :C
Végére értem ma én is, és páratlan darabnak tartom ! Életem top 3 játékélménye ! Ez a mennyiségű és minőségű anyag, történetben, fordulatokban, karakterek felépítésében, stb., stb. egyedülálló ! Én pont kissebb fenntartásokkal álltam neki, mert annyira nem éreztem biztosnak, hogy annyira be fog találni, mint pl. a Witcher 3, de, és ezt teljesen komolyan mondom, minden órával egyre jobban imádtam ! Semmi laposodás a végére, sőt ! Végig, bárhova is mentem, mindenhol, jól kitalált, ötletes párbeszédek, érdekes, izgalmas dolgokkal találkoztam. Beszívott, alig vártam, hogy megint játszhassam tovább, nevettem és bizony a végén még könnyeztem is, meglepődtem, gyönyörködtem a látványba, kíváncsiságot éreztem, szerettem, utáltam, egy-két esetben mindkét érzelmet éreztem egy azon karakterrel szemben a játék különböző pontján ! A végén meg egy olyan mennyiségű érzéssel értem meg a stáblistát, hogy napokig, hetekig kell még hordozgatnom, mire igazán a helyére kerül minden !
Nem tudja ezt szinte semmi más ! Sem játék, de ugyan úgy filmek, stb. sem tudják ! Aki erre érzékeny, annak nincs is kérdés, mit fog nyújtani (vagy nyújtott) a CP 2077 !
Számomra ez egy mestermű a maga módján ! Nem tökéletes, de ettől még páratlan alkotás, kimagaslóan bármilyen, manapság látott szint fölött !
Úgy tűnik, a Cdpr képes volt feltölteni ezt is a Witcher 3 szuper erejével ! Ennyit még sosem éreztem a Witcher óta ! :R :C

[ Szerkesztve ]

üzenetek

Hirdetés