üzenetek

hozzászólások


bulikavagyok
(nagyúr)

Súlycsökkentés projekt pipa. :) 17.86 lett a vége (pedállal). A legtöbb súly a kerekekről jött le, de kb 300 grammot nyertem az új fékszettel is. Plusz ehhez a súlyhoz le kellett szerelnem a range extender kulacstartóját is. Ha azt visszarakom és felszerelem a Garmint akkor sanszos, h kicsivel 18 kg felett lesz a menetkész tömeg. Ebből még egy százast tudok faragni a hajtókar cserével, de azt már lehet, h kihagyom.

Megvoltak az első méterek is, itt a közelben mentem pár kilométert. Van itt pár komolyabb emelkedő, ezeket jól ismerem, boost módban egyelőre semmivel sem érzem gyengébbnek ezt a bringát mint az előző 75Nm-es Bosch motoros (3. gen) ebikeomat! A motort egy "kicsit" hangosnak találom, kicsit olyan hangja van mintha súrlódna benne valami. Lehet, h majd bejáratódik?! :F
De ami a lényeg: ezt a bringát tényleg nagyon könnyű tekerni kikapcsolt motorral is! Nem túloztak a tesztekben, tényleg olyan mintha egy analóg bringát hajtanék. Magamat ismerve nagyon sokat fogom így használni. :)

[ Szerkesztve ]

üzenetek