Ha gondolod, szólj az illetékesnek és ha érdekli, felőlem mehet.
(#73) giorgio: Halhoz nagyon jól megy (alufóliás verzió), de a kedvenc sültcsirkédet is kiegészítheted vele. Rakj egy kicsit a hasüregébe. Ázsiai jellegű ételt megszórhatsz vele tálalás előtt. Salátába is jó.
(#74) Kalandor: Hát igen! A szecsuáni borssal vigyázni kell! Kellemes fűszer, de nagyon keveset szabad csak használni belőle, mert enyhén mérgező.
(#75) MK VII: Örülök, hogy tetszett!
(#76) trufa12: Nem mondtam, hogy senki sem használja, de közel sem ismeri őket mindenki és még kevesebben használják. Pláne rendszeresen. Ráadásul a "hagyományos" ételekbe bele sem teszik, pedig egy jó lecsó kakukkfűvel és szurokfűvel az igazi.
[ Szerkesztve ]