[Re:] [erdoke:] Miért vesz bárki margarint? - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


erdoke
(titán)
Blog

Erre szoktam mondani, hogy szarból csak szaros palacsintát lehet csinálni... Az étel minősége, ízvilága nagyrészt az alapanyagok minőségén múlik. Még komplexebb kaján belül is akár egy jobb vajat is meg lehet különböztetni egy gyengébbtől. Gyakorlás és fogékonyság kérdése. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok brutális gurman.

(#123) Coccolino_O
"A meki szerinted miért külföldről hozatja a hamburger alkatrészek nagyobbik részét?"

Mert itthon senki nem hajlandó marha mócsingot ammóniában áztatni, rózsaszín slájmot készíteni belőle, amit a végén hamburgerbe tesznek húspótléknak? Olvastad, Jaimie Olivier mivel nyert pert ellenük?

[ Szerkesztve ]

üzenetek