Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


bloggiold
(tag)
Blog

Annak akinek rendeltem, azt monda, hogy ,,ja ja megéri".
Miért? A legfontosabb: van virtuális fal, így jobban kordában lehet tartani a Skynet beszivárgó egységét :Y . Na jó, nem egészen, hasznos a virtuális fal, de jó magyar paraszti ésszel is kiváltható a virtuális fal. A másik ,, digitális kijelző kell" mármint az ismerősnek. A harmadik, kicsit olcsóbb, marad zsé egy kis hideg sőrre (35 ezer német márka izé Ft)
Szóval kicsit komolyabban, 1 virtuális fal, 2 pofás, hasznos digi kijelző, 3 olcsóbb. Ja és egy picit halkabb (40 DB)
Hátrányok: kisebb szivóerő (turbó mondban tudja azt amit a pro alapon. Kicsit magasabb(7 mm), így lehet pont beszorul az ágy vagy szekrény alá.
Igazából ennyi. Már uton van az X5 megrendeltük, puhítom a kollégát, hogy nálam maradhasson egy kis tesztre, mert ha nem akkor különben dühbe jövünk. Majd kiderül, jó lenne összeengedni a mi kis pókicánkkal.
A döntés a tiéd. Mi imádjuk a pro-t, de hamarosan elbúcsúzunk tőle, de a nyár végén beszerzünk egy másikat.
A felmosás témávak kapcsolatban. Általános tisztaságot tart fent, frissen lecsepentt kakó, kávé nem gond neki, ne egy hetes odaszáradt akármi igen. Van még egy titok. Autómosoban használt töbszörös szűrésen, lágyításon, ozmozison áteset vizet használunk.Abszolut foltmentesen szárad ezáltal.

[ Szerkesztve ]

üzenetek