[Re:] [kenwood:] Az etelhordok alkonya ? - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


Cathfaern
(nagyúr)
Blog

"azert megneznem,h 10 random single ferfibol hany tud/hajlando munka utan jo nokedlit csinalni."
Annyi amennyi képes egy youtube videót lekövetni. Mert tudomány meg kézügyesség nem kell hozzá :) Másrészt boltban kapható készen nokedli, nem mondom hogy olyan, mint a házi, de van olyan jó, mint a menzás. Aztán azt csak ki kell főzni.

"vagy egyek minden nap masnapos,felmelegitett trutyit ?"
Na most döntsük el, hogy a friss kajára hajtunk, vagy dobozban szeretnénk hurcolni a kajánkat és nem frissen megenni. Mert az már annyira mindegy, hogy a rántott húst meg hasábot langyosról melegíted vagy másnapról, mindkét esetben ugyanolyan rossz lesz (mondjuk a rántott húst másnap hidegen célszerű enni, úgy van olyan jó, mint frissen, bár nyilván más íz / textúravilág). Normális alapanyagokból normálisan elkészített kaján meg csak javít a melegítés :) (klasszikus magyar kaják 99%-a ilyen)

Amúgy ha egy főre egy adag főzés, akkor nyilván olyan kajákat kell főzni, ami működik egy fő egy evésre. Bográcsgulyás nyilván nem ilyen, meg a töltött káposzta se. De ha kicsit körülnéz az ember, nagyon sokfélét és nagyon változatosan lehet főzni.

[ Szerkesztve ]

üzenetek