üzenetek

hozzászólások


bajnokpityu
(félisten)
Blog

hitelesitettem normáls sajátot, de még nem engedi a curve kártyát hozzáadni.

[ Szerkesztve ]


sbalu1
(senior tag)

Az én tapasztalatom az, hogy ahogyan én használom ezt az órámat, max. 2 napot tudok töltés nélkül abszolválni.Mindegy milyen számlappal.Biztosan van különbség az egyes facek energiafelhasználása között, de szerintem nem számottevő.Legalábbis azon több száz számlapot figyelembe véve amelyeket én használok.Még így is 100 %-al több az üzemidő az előző LG Watch Urbane okos órámhoz képest.Az csak 1 napot bírt töltés nélkül.


N4ri87
(senior tag)

Ez történt. Nekem több, mint egy hónap kellett, mire az emag javította. Kissé csalódott voltam, hogy ez ennyire könnyen tönkre megy.


csaba1203
(addikt)

Az AOD próba megvolt ma és elég jól beleharapott az üzemidőbe 8 óra alatt.
Viszont most bekapcsoltam egy másik funkciót ha a csuklóm fordítom,akkor bekapcsolja a kijelzőt ez talán nem fogyaszt annyit és kényelmesebb,mint gombokat nyomkodni.... :B


snecizero
(senior tag)

Nekem meglesz az 5 nap ! :Y
Evvel számlappal használom az órát.


metaksza
(tag)

Sziasztok. A negyvenhatosom már egy jó ideje szarakodik, próbáltam újraindítani is, de semmi. A helyzet az, hogy sosem kapcsol ki a képernyő. Ha rácsapok, hogy lezárnám, akkor halványabb lesz, és eltűnik a másodperc számlálás, tehát érzékeli, hogy most neki nem kéne mennie, de attól még halványan világít. Korábban ilyenkor teljesen elsötétült.
Így nagyjából egy nap alatt le is merül. Próbáltam minden beállítást, de semmi. Van valakinek tippje?


KZP
(őstag)

Gyári visszaállítást próbáltad már?


spanglee001
(addikt)

lehet hülye kérdés, de nem az AOD lett bekapcsolva?


doongoo
(addikt)
Blog

nálam nincs a Curve ügyfélszolgálat a helyzet magaslatán:
Miután be volt már rendelve a saját bankos kártyám a curve alá (igazolva - verified is volt a mikroterhelés általl kapott kóddal) , de ennek ellnére sem engedte aktiválni a Curve kártyámat (beírtam az utolsó négy számát ennek, de hiába, újra kérte), ezért írtam nekik. már 4 napja. Aztán tegnapelőtt érdeklődtem, hogy mi a helyzet, mert még nem jött válasz. Erre tegnap jött a rizsa , hogy leterheltek, de töröljem a beregisztrált saját bankos kártyát, majd vegyem fel újra. Töröltem is, majd újra fel is vettem, DE: hiába terheltettem háromszor is a verify menüpont alatt, csak nem jött rendes tranzakciós aktiváló kód (mindháromszor csak azt írta, hogy CRV* card verification). Így most nem tudom igazolni a saját bankos kártyámat és emiatt nem is tudok a Curve kártya aktiválásra továbbmenni...
Persze, amikor anno eredetileg hozzáadtam, akkor azonnal jött a kód. Most várom, hogy hátha pár nap múlva a bankszámlakivonaton látni fogom a kódot.
A fentiek után kaptam este későn még egy emailt az ügyfélszolgálattól (gondolom az érdeklődésemre/sürgetésemre válaszként) egy linkkel, hogy töltsem fel az igazolvány képeimet és egy selfiet a Curve kártya aktiváláshoz. Ezt még nem léptem meg.
Tippetek? Megpróbáljam annak ellenére, hogy a saját bankos kártya még nem igazolt, vagy inkább várjak?


haxiboy
(veterán)
Blog

Egy ki-be jelentkezés segíthet, ha nem akkor supportnak kell írni.


lucky07
(aktív tag)
Blog

Szia

LTE a tiéd? Vagy a sima?
Mi a számlao neve?
Milyen beállításokkal használod?


nylacika
(aktív tag)

Amint megcsinálod az igazolványmásolatot és a selfie-t, azonnal tudod aktiválni. A saját kártyával én is így jártam, 1-2 nap múlva a netbankban látni fogod a verification kódot...


kislaci
(senior tag)

Tippem, hogy küldj egy selfiet és két képet az igazolványodról, ugyanis én ezután tudtam aktiválni a kártyát. Várni ne várj semmire, mert addig nem fogod tudni használni a kártyát, amíg nem küldöd a fotókat.


hkari
(őstag)

Nekem 17.-e óta nem jött meg a kártya. Érdemes írni szerintetek?


kislaci
(senior tag)

A curve topik alapján, akinek most megy a Samsung pay annak nem érdemes frissíteni vagy nagyon mokolni az órát, mert se újra hozzáadni se újra aktiválni nem lehet curve kártyát. Új kártyát meg egyáltalán nem lehet már hozzáadni, ennyi volt a kiskapu. Akinek megy az örüljön, akinek nem megy annak meg már nem is fog. Szóval egy esetleges szoftverfrissitessel szerintem elszállhat a Samsung pay, de egy hozzáértő erősítsen vagy cáfoljon meg.


nylacika
(aktív tag)

Én két napja frissítettem és továbbra is tökéletesen működik...


snecizero
(senior tag)

Az időjárást hol tudom be állítani, hogy mondjuk óránként frissüljön ?


Grawens
(senior tag)
Blog

Telefon, időjárás app.


kislaci
(senior tag)

Köszi, akkor majd frissítek ha jönne frissítés. Neked most így milyen szoftver van fent? Btu-ra jött frissítés? Vagy csak a Samsung payt frissítette?

[ Szerkesztve ]


CB
(senior tag)
Blog

Nem jött szembe valakinek hasonló számlap valahol? Garmin órámon nagyon szerettem, ha a pulzust ilyen grafikonon jelezte ki.
Ezen az órán is szívesen használnám ezt a stílust.

üzenetek