üzenetek

hozzászólások


doongoo
(addikt)
Blog

nálam nincs a Curve ügyfélszolgálat a helyzet magaslatán:
Miután be volt már rendelve a saját bankos kártyám a curve alá (igazolva - verified is volt a mikroterhelés általl kapott kóddal) , de ennek ellnére sem engedte aktiválni a Curve kártyámat (beírtam az utolsó négy számát ennek, de hiába, újra kérte), ezért írtam nekik. már 4 napja. Aztán tegnapelőtt érdeklődtem, hogy mi a helyzet, mert még nem jött válasz. Erre tegnap jött a rizsa , hogy leterheltek, de töröljem a beregisztrált saját bankos kártyát, majd vegyem fel újra. Töröltem is, majd újra fel is vettem, DE: hiába terheltettem háromszor is a verify menüpont alatt, csak nem jött rendes tranzakciós aktiváló kód (mindháromszor csak azt írta, hogy CRV* card verification). Így most nem tudom igazolni a saját bankos kártyámat és emiatt nem is tudok a Curve kártya aktiválásra továbbmenni...
Persze, amikor anno eredetileg hozzáadtam, akkor azonnal jött a kód. Most várom, hogy hátha pár nap múlva a bankszámlakivonaton látni fogom a kódot.
A fentiek után kaptam este későn még egy emailt az ügyfélszolgálattól (gondolom az érdeklődésemre/sürgetésemre válaszként) egy linkkel, hogy töltsem fel az igazolvány képeimet és egy selfiet a Curve kártya aktiváláshoz. Ezt még nem léptem meg.
Tippetek? Megpróbáljam annak ellenére, hogy a saját bankos kártya még nem igazolt, vagy inkább várjak?

üzenetek