üzenetek

hozzászólások


Tense
(őstag)

Én is csalódtam benne, a tech2.hu youtube csatornáján néztem a tesztet, ahol 4 napot mondtak az akku-ra, hát ahhoz képest, minden nap tölteni kell, mert nem indulok neki a másnapnak 50%-os feltöltéssel.. Nagyon messze van a 4 naptól..
Nekem a 42mm van, megbántam hogy nem a 46mm vettem meg...


Norbi.
(őstag)

Akkor nem tudom, lehet én csinálok valamit "rosszul" de péntek reggel 8kor vettem fel és tegnap este 11kor raktam rá a tölte. Éjjelente is a karomon volt, végig. Igaz 46os van nekem és 4 hónapos.
Tavasszal volt 42-esem, emlékeim szerint az 2 napot bírt.
Fényerő talán 8ason, mindig aktiv kijelző kikapcsolva, de azért értesítésekre válaszolgatok róla, pulzus is megy állandóan


szpeti40
(addikt)
Blog

Nekem is 42mm-es van, 2 nap, 2 éjszakát bír kb, pulzust nem mérek vele, csak az automata edzésfigyelés ami nálam fontosabb, ha kerózok mérje.

IOX: Ez melyik Seiko?


Ez az 1 nap 15 óra akkuról nem olyan sok.

[ Szerkesztve ]


IOX
(tag)

SEIKO 5 Sports automata, amelyikben 23 köves a szerkezet. A SEIKO 5 sorozat az egyik leghíresebb SEIKO cucc.


szpeti40
(addikt)
Blog

Fhu király kis óra :K

Amúgy a Galaxy Watch-al itthon tudok valahogy fizetni?


Shader
(aktív tag)

Üdv!
A legutóbbi wearable frissítés óta(?) brutál merül nekem is az akku. 10-12 órát bír 20-22 helyett...
Másfél éves az óra (LTE), elképzelhető, hogy az Li akku egyszerűen elhasználódott? Vagy tényleg a wearable fos? Érdekes, hogy BT kapcsolatra váltva, erősen javul az akkuidő.
Szóval passz...

[ Szerkesztve ]


MaCS_70
(félisten)

A 4-5 nap nekem is megvan. Ma reggel 5:30-kor 99%-kal kezdtem, most 95% van benne. Végig GPS logolással.

MaCS


kelo0022
(csendes tag)

Sziasztok! Az mennyire normális hogy telefonbeszélgetésnél teljesen közel kell tennem a számhoz az órát 5-10 centire? Ha távolabb teszem vagy akár vezetés közben használnám a kormány fogásával nagyon halkan hallani az hívott fél elmondása alapján. Lehet állítani a mikrofon hangerejét valahol?


MaCS_70
(félisten)

Ez elég környezetfüggő. Városi forgalomban tudok a kormányról beszélni, 120-nál már nem.

MaCS


korimv6
(aktív tag)
Blog

Ez jó hír. Köszönöm.


attila770
(csendes tag)

Sziasztok! Írjatok légyszives ,hogy használható e az óra Huawei P30 pro telefonnal Android 10 alatt?!
A szétkapcsolgatás megoldódott?
Nagyon köszönöm! :R


csolaca68
(tag)

Én p30 proval használom, megfelelő beállítások mellett tökéletesen működik.


gyuri81
(veterán)
Blog

5%-ot evett reggeltől délután 5ig?? :Y :Y az nem semmi...
Akkor ez alapján 10 napot kellene elmennie, ha naponta csak kb 10%-ot eszik.


Tense
(őstag)

Érdekes a 2 nap két éjszaka, nekem a feltöltés után eleve 1 nap 22 órát ír ki, és tudjuk hogy a folyamatos BT kapcsolat, folyamatos pulzus mérés sokat ront, de akármit csinálok, nap végére nem marad 50% felett, így nem megyek neki a másik napnak, főleg hogy még van előtte egy éjszaka.

[ Szerkesztve ]


szpeti40
(addikt)
Blog

Hát nem régóta van nálam az óra, de inkább 1 nap 2 éjszakát mondanék sajnos, többet nem :(


Dokker2
(tag)

Minden offon van. Csak hivasra es ertesitesre van hasznalva. Nem sportolok vele. Es csak tekerore kapcsol be a kijelzo. Ejszakara pedig repulo uzemmod. Rege tobbet birt. Ma mar "csak ennyit" bir.... 46os verzio... A becsult hatralevo ido nem mer rendesen.... az akkumulator hasznalat a normalis

[ Szerkesztve ]


Dokker2
(tag)

Meg annyit a dologhoz hogy a valodi oprendszeres okosra (mint ami ez is) messze legjobb az uzemideje. Az androidos okosorak 2 napnal kidolnek....Aki 15-20 naponta akar tolteni vegyen okoskarkotot. Vagy nordic chippes okosorat....


szpeti40
(addikt)
Blog

:Y
El nem hiszem, hogy ennyire látványos különbség legyen a 2 modell között.


Dokker2
(tag)

Majdnem 2x akkora az akksi a nagyobb verzioba. A hardver pontosan ugyanaz. Egyedul a kijelzo kisebb 0.1 collal. De a felbontasa is ugyanaz.... Amikor megvettem a dobozon levo product date arrol arulkodott hogy 1 honapja gyartottak.. havernak 6 honap volt amikor megvette...... Lehet h romlik ha nincs toltve......


Jappán
(tag)

Hali!

Nagyjából 3 hónapja van meg a 46os órám és semmi baj az üzemidővel. Folyamatos bt kapcsolat, folyamatos pulzus mérés, értesítsek, van amikor lusta vagyok és a helyzet is olyan ,akkor telefonálok is róla és a 4 nap simán megvan ami nagyon pozitív. Aoddal redukálódik le 2 napra 2 éjszakára. A watch előtt egy Kingwear Kw88 órám volt.... folyamatosan dobálta a bt-t, mellé normál használat mellett nagyjából fél napot bírt, ha nem nyúltam hozzá akkor kibírt 12 órát. Ehhez képest a watch az valami csoda! Az androidos órával kapcsolatban ez a tapasztalat. Nem mondom, hogy a watch minden tekintetben tökéletes, de cserébe megbízható és azt kapja az ember amit vár. Én nem csalódtam. :)

üzenetek