üzenetek

hozzászólások


timsigm
(csendes tag)

Gratulálok! Bemásolod az ajánlott minimum konfigot amit ír a hivatalos ubuntu oldal és te magad sem tudod értelmezni. Már az első sorban is benne van, hogy ajánlott MINIMUM! Erre de eljátszod a pökhendi sértettet! Ajánlott minimum 4 giga, ő meg felrakja egy 2 gigás hdd-s gépre! Aztán csodálkozik, hogy nem túl gyors! 7 perc a pendrivel való bootolás (látszik, hogy fingja nincs mi történik akkor és miért ennyi idő), és 20 perc a telepítés!
Nyugodtan le lehet szállni a magas lóról!

Értem én, hogy divat fikázni a linuxokat. Én mindkét rendszer használom munkából kifolyólag is.
De csak azért lepontozni valamit, mert nem úgy néz ki mint a windows, mert ugye az ubuntu nem azért van, szóval lepontozni pontosan minősíti a nagyon kedves cikkírót.
Majd ha a Mint-et teszteli ilyen témában, majd akkor relevánsnak lehet nevezni az összehasonlítást.
Hogy van hibája az ubuntunak? Ohhh van bőven! De nem esik az ember zavarba amikor minden egyes frissítés után vissza kell telepíteni a gyári usb 3.0 drivert, mert a fos win10 mindig felülírja a sajátjával! És ez csak egy a hosszú listán.
Aki így ír cikket, inkább ne erőltesse. Keressen más elfoglaltságot. Vannak jó okj képzések még nem késet le semmiről.
Nagyából mondatonként lehetne szétszedni ezt az írásnak nevezett karakterfosást.
Nem vagyok egyik rendszernek sem híve és erre bizonyíték, hogy mindkettőt használom otthon is és munkában is, mert tényleg mindkettőnek vannak bőven hibái és ezzel tisztában vagyok. De rühellem amikor valaki szándékosan úgy alakítja a dolgokat, hogy negatívot írhasson és még ezt ilyen stílusban teszi!

[ Szerkesztve ]

üzenetek