SörcsaPH! - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

Omnipollo Bianca Blueberry Maple Pancake Lassi Gose gose - flavored

Afonyaszorp dus es kemeny habbal, voros-rozsaszin-lila arnyalatokban ket fokkal vilagosabb habbal. Afonya, so, juharszirup (vagy mezes-makos bejgli?), tejszin, tejcukor, nemi kave.

Ez igy mi volt. Egyreszt eleve a Biancat a Crooked Stavevel foztek akkor meg Wild Wild Brett neven, ami egy kozepesen oke belga sour volt, de abban a mezonyben atlagos. Masreszt ez igy gose vonalon kb annyira dekadens, mint egy tradicionalis UK stout utan a BBA Noa. Gyakorlatilag izre a regi Omnipollo 90000 (ami gyakorlatilag proto sour volt, nem ipa), aminek az alap gyumolcsos-mogyoros-pekandios-laktozos vonalara rarakta volna a Lorelei juharszirupos testet. Tippre a Bretthez nincs koze recept szinten, a 90000hez viszont annal inkabb.

Ajanlott. Dekadenseknek, kiserletezokedvueknek es "ezeknek a mai fiataloknak akiknek semmi sem szent" pedig nagyon ajanlott. Iszonyatosan geil, gyakorlatilag mintha valaki a Tefnutot vagy az Uzont nyakonontotte volna a Lorelei "makosbejglituladagolas" texturajaval. A surusege es az allaga konkretan olyan, hogy feluton a doboznal mar a pohar alljan kicsapodik a szarazanyag.

Szubjektiven dekadensebb es orultebb, mint a Brewdog Tokyo* 18.2 BA es fel oraja probalom eldonteni, hogy egy vakteszten az "ez szerinted sor" igen/nem kerdesre mit valaszoltam volna. Leszamitva azt, hogy a lorelei juharszirupos kezelese utan valoszinuleg meg tudtam volna tippelni, hogy melyik fozde lehetett az elkoveto. Foleg, hogy konkretan olyan eros a cucc, hogy a kezemen es az orromban erzem a juharszirupot, ami szinten a Lorelei rokonsagra enged kovetkeztetni.

@jsk, koszi az ajanlast

[ Szerkesztve ]

üzenetek