SörcsaPH! - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""

akkor egeszsegetekre! szabin vagyok, negy honap home office utan ez mar kellett. 30 fok van, viszont reflexbol sikerult levenni egy pastry stoutot a polcrol.

---

Amundsen Dessert In a Can Blueberry Pancake Stack stout - iperial / double pastry imperial milk / pastry stout
Kozepesen dus mokka hab, fekete testtel. Illatra kave, afonya(dzsem), cukor(szirup) / melasz(?), porkolt malata. Izre afonya(dzsem), melasz, porkolt malata, kave, csokolade, hatterben alkohol es tejszin. Illatban es izben nemi palacsintat is felfedeztem, de ebben nem vagyok biztos, hogy valahogy tenyleg sikerult belerakni, vagy csak kepzelem.

Az alkoholt nem fedi el teljesen, cserebe a szeriabol talan ez a legkevesbe mu ugy, hogy kozben reszletgazdag, meg valamennyire az afonya savanyu mellekize is megvan.

Nagyon ajanlott. Nem annyira dekadens, mint egy Omnipollo, cserebe par pillanatban palacsintas-kaves-reggelis asszociacioim voltak tole. Egy jol sikerult reggeli palacsinta, sor formajaban. A dessert in a can recepten meg meg csiszolnak 2-3 iteraciot, es ha egyutt allnak a csillagok, ev vegere ebbol meg valami tenyleg zsenialis is kisulhet.

L4D1K: topikban ahogy en latom kb kostolunk mindent. dreher es soproni ipa szerintem kb mindenkinek megvolt. jo ivosort nem kell lebecsulni.

[ Szerkesztve ]

üzenetek