Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon) - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


patrikcoc
(aktív tag)

Akkor ezek szerint nem mostanában fogják (ismét!) javítani.
Tavaly novemberben már sikerült nekik. Nem értem, nincs meg a régi commit vagy valami ami alapján meg lehetne nézni nekik, hogy melyik változtatás javította meg? Ez már tényleg szánalmas… Mintha a 2.0-t egy régebbi verzióról kezdték volna el fejleszteni és kimaradt pár javítás. Hiszen 5.1 sincs (megint), azt is novemberben rakták be.

[ Szerkesztve ]


csako
(veterán)

Tulajdonképp elég nehéz megmondani, hogy a kettő közül melyik a "hibás", ha a box csak LG tévével a rossz, a tévé pedig csak a boxszal... De gondolom a Telekom hamarabb fog reagálni egy ilyen, (az LG számára) csak "kis" létszámot érintő kompatibilitási problémára, mint a gyártó. Még ha úgy látszik nem is sietik el :D


mgaben
(senior tag)

Mi a gondod LG tv-vel? Nekem is az van, és nem tapasztalok semmi bajt a box-al kapcsolatban.


csako
(veterán)

Nekem semmi, mert nincs LG tévém, csak egy legolcsóbb skyworth van a házban, amit nem is én nézek :DDD
Innen indult a hozzászólás-folyam. :R


mgaben
(senior tag)

Áhhh, értem. Köszi.


MaxxDamage
(félisten)
Blog

Most jó lett, T szerint feltörték és elérhetetlen volt a mail cím. (csak azt tudnám hogyan, mert semmi mással nem volt semmi gond, se most, se soha...)
Helyre rakták, új jelszót is csináltattam és a kérdés, hogy (Android 12-s) telefonra milyen levelezőt ajánlasz/ajánlotok?

[ Szerkesztve ]


MaxxDamage
(félisten)
Blog

Másik dolog.
Lakóhelyemen még mindig csak a 30 Megás NET a max. és itt lakok a közeli Város mellett (~8KM távolság) és a mellettem lévő két messzebb lévő (egy vonalba és másik irányba tőlem a Várostól messzebb) faluban van Optika (kiépítve, átadva) és az ügyintéző (segítségadó) sem tudta a választ, az én településem miért maradt ki a "fejlesztés/újításból" de azt mondta utána néz/kérdez és munkanapokon valamikor hiv. majd ezzel kapcsolatban munkaidőben.

Lehet lemegyek majd a polgármesteri hivatalba és rákérdek mit tudnak ezzel kapcsolatban.

Anno mikor ISDN (Matáv idejében) volt a max. és közeli Városban volt ADSL és hozzánk is ki hozták, akkor fél megáról volt duplázva aztán kettő megára és aztán 5 majd 10 és az (akkori ár 12k+ HUF) sokáig maradt, de most hivatalosan 30 megás a max. és azt tudták csinálni (nem hivatalosan) hogy 50 /10 megás (ezt fixen tudja) boundingolták 2 eresről 4-re. Ez is már jó pár éve van és az ilyen Gigás vonal csak egy álom marad! :F


#46824192
(senior tag)

Gmail app


MaxxDamage
(félisten)
Blog

Meg is volt, köszi!


gyarmatinic
(tag)

Valaki tudja mennyi idő az optikai net engedélyezése kb.? (Mártel Com Kft építette a hálózatot, a kábelek dobozok már a villanyoszlopon 2 hónapja) Telekom nem ad ki adatot, őket meg hiába kérdeztem eddig :U

4700Ft ez a csigabiga internet, szomszéd településen már 2 éve van 5565Ft az 1000-es :(((


Rick4
(félisten)

Talán felénk volt a leggyorsabb a dolog, Marcali és Balatonkeresztúr közötti optikai szál itt ment el a faluban, gondolom ez lényeges pont a dologban.
Egyszer csak kijöttek februárban, és elkezdtek dobozokat felpakolni, március 10 körül már napi szinten lehetett a szerelőket látni, megkérdeztem az egyiket, mikor lesz ebből valami, azt mondja úgy tudja, áprilisban már lesz szolgáltatás. Április 2-án szombaton már megjelent a címemen, hogy lehet kötni az 1G/1G-s, meg a 2G/1G- netet, szombaton megrendeltem, hétfőn jöttek volna kötni, de nem értem haza csak szerdán. Bekötötték, azóta röccenés se volt.


snyper990
(őstag)

Feltörték?! Amin nem segített a múltkori jelszócsere sem? És nem tűnt el egy emailed sem? Kimenők közt valami gyanús mail? Kissé valószínűtlennek tűnik a magyarázat...


MaxxDamage
(félisten)
Blog

Lassan fél éve nem férek hozzá, tegnap hozzá fértem és olyan mailek voltak rajta (600+) amit kapásból töröltem is...

Lehet megszüntetem és csinálok másikat...nem tudom mit tegyek (nekem ne jöjjenek olyan levelek amiket nem is tudom honnan meg kik küldik. T elmondása szerint akik feltörték regisztráltak sok helyre....és onnan a sok "kéretlen" mail.


snyper990
(őstag)

Úgy már lehet... Csak a múltkor is írtad, hogy csináltattál új jelszót, de azután sem fértél hozzá...
Hát, azon már tényleg csak a törlés fog tudni érdemben segíteni... Az új címhez meg érdemes erős jelszót választani, esetleg jelszókezelő segítségével


MaxxDamage
(félisten)
Blog

Ez az, hogy T-sem tudta (egykönnyen) feloldani, mert olyan állapotban volt. :D


snyper990
(őstag)

Na, az viszont nagyon gáz a T részéről...


bzolika10
(aktív tag)
Blog

Akkor még van remény, hogy nálunk is elkezdik és befejezik év végéig. A környező falukban szinte mindenhol van már optika, sőt van olyan falu is ahol egyszerre 2 szolgáltató is optikán szolgáltat (Martonfa). Hozzánk meg a 4000 fős kisvárosba ide se érnek, bár két hónapja kérdeztem meg őket, hogy mi a helyzet, mikor lesz megcsinálva, akkor azt mondták, hogy év végén tervezik átadni. Azóta semmi mozgás sincs, kíváncsi leszek, hogy hogy lesz így kész év végéig.

Bár mondjuk év végét mondtak, csak azt nem hogy melyik év végét ;]


Rick4
(félisten)

A lényeg, hogy oda eljussanak, felpakolnak az oszlopokra dobozokat. Onnan már halad.


liszi70
(nagyúr)

Sziasztok!
Itt biztosan sok embernek van t-online-os ímélcíme, és talán találkoztatok a problémámmal. Hosszú évek óta használom (3 gépemen is) t-online-os ímélcímmel a win10 Posta alkalmazást. Jött egy új laptop a családba, de ezen az istennek se sikerül beállítani. Állandóan ez van: [kép] Gondoltam, hogy nem a jelszó a nyűgje, de azért jelszót cseréltem, természetesen nem javult meg. A fiókban is nyilván engedélyezve van minden ami kell, hiszen gond nélkül használom évek óta a másik három gépemen. Mindháromban ezek a beállítások vannak:
Bejövő:
mail.t-online.hu:143:0
Kimenő:
mail.t-online.hu:25:0
Ugyanezt írom be az új laptopba is, de hiába. Minden szoftver a legfrissebb.
Van valakinek infója, mi lehet a nyűgje? A win10 vagy a t-online vonalon kell keresnem szerintetek?

[ Szerkesztve ]


bzolika10
(aktív tag)
Blog

Na igen, ha már látom a kábelt és a dobozd az oszlophoz rögzítő szerelvényt, akkor már tudom, hogy elkezdték. Csak sajnos most még ennek sincs nyoma. Remélem, hogy nem csak terelés, hogy akik a vdsl hálózatot veszik igénybe ne lépjenek a tarrhoz.

üzenetek