Tanuljunk angolul! - Tudomány, oktatás fórum

üzenetek

hozzászólások


BonFire
(veterán)

Magántanárból is sajnos csak az anyanyelvi jó igazán.

Válaszolva b0bcat ellenvetésére is...

A Don't Panic-nél csak olyan tanárokat alkalmaznak (vagy régebben ez volt a szempont...), hogy anyanyelvi szinten, felső fokon beszélje a nyelvet, és előnyben részesítették azokat, akik több évet éltek és tanítottak angolt külföldön (USA, Anglia, Ausztrália, Kanada, Új-Zéland stb). Tehát mind magasan képzett, nagy gyakorlattal rendelkező tanár volt. Az én tanáraim még ezek közül kerültek ki. Ma már nem tudom, mik a követelmények a felvételhez. Lehet, hogy egy gimis emelt szintű angol érettségi, nem tudom...)

Hogy most mi van, nem tudom, mert azóta nem állok szóba velük, viszont az onnan kirúgott nyelvtanárok többsége azóta új, saját nyelviskolát alapított. Figyelmedbe ajánlom a Free Spirit Language Clubot. Fenn vannak a Fészen, és az egyik legjobb volt Don't Panic-os tanár vezeti. A módszerek ugyanazok, csak a vezetőség nem k....g.

A másik alapítótársa, az első és legkedvencebb nyelvtanárom most éppen Svédországban lakik a párjával, és jelenleg éppen Chilében töltik a telet. Privátban linkeket is adok, ha gondolod.

[ Szerkesztve ]

üzenetek