üzenetek

hozzászólások


vicze
(félisten)

"Szóval ha valakinek van olyan automata etető ami túlélt hosszabb időt és szívesen ajánlja, ne tartsa magába."
Hát 5+évig üzemelt az 1pácikás akkor és most is noname kínai. Mondjuk akkoriban nem volt még ilyen istentelen választék. Ők OEM-ek és Petlibro, és egyéb márkáknak gyártanak. Könnyen meglehet, hogy ez a Tesla is az ő termékük. Az app supportjuk miatt nem használjuk mert az valami kriminális volt, úgyhogy nem is ajánlom. Erre nem árt gondolni okos eszköznél, mert ha a márka megy a süllyesztőben, akkor bizony ez az eszköz is használhatatlanná válik.

Márkásakból, Petkit, Catit Pixi-k. PetSafe cuccok túlárazva, de üzembiztosak. High endnek ott a Whisker Feeder-Robot, amihez bármilyen alkatrészt tudsz venni még 5-6év múlva is, ez a brand egyik sajátja, csak hát az ára...

Petkit Fresh Element Infinity (vagy épp hol mi, régiónként más a neve... :U ) 1éve megy, mechanikailag nincs gond vele, de a SW az némileg problémás, bár csak a nagyon csili-vili funkciói.
Ha nem kell nagyon-nagyon az okos rész és nem akarod nagyon-nagyon monitorozni, akkor én valamilyen nem okosat ajánlanék, az tartósabb is lesz(már csak SW miatt is).

Amit írtál lehet idős macskával is, csak lényegesen tovább tart és nem biztos hogy mindenkinek van türelme hozzá.

[ Szerkesztve ]

üzenetek