Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon) - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


kabelmania27
(félisten)

Előfordul, hogy valami fogja a gépet ezért nem tudod kimérni a letöltési sebességet ha wifin kitudod mérni akkor lan kábelen is meg van a letöltési sebesség, régebben az 500-as csomagnál fordul elő, hogy csúcsidőben nincs meg a letöltés ahol 15 letöltési csatorna volt, ahol már 24 csatorna van ott általában megvan, nálad ráadásul docsis3.1-es modem van amivel az ezres csomag is mehetne.
Vezeték nélküli mérésnél előfordulhat ilyen nézd meg többklienses mérés esetén milyen az eredmény, de ezt a mérést úgy sem fogadja el szolgáltató, ha speedtest.net oldalánál nincs elveszett csomag akkor nincs gond, ha másik oldalon vezetékes kapcsolattal is van elveszett csomag próbáld meg kivenni a modemnél a csillapítót hátha úgy javul a helyzet de először azt kellene megnézni, hogy a laptopon is 200Mbit feletti legyen a letöltés.
Modem fw frissítés óta wlan csatornát nem lehet változtatni, azt tudod csinálni, hogy a wifi hálózatokat átnevezed, hogy külön néven legyenek így stabilabb lesz az átvitel. Ha a wifivel van gond érdemes a modemet az ügyfélszolgálattal modem üzemmódra átállítani és saját gigabites routert használni, mert azon több beállítási lehetőség van.

[ Szerkesztve ]

üzenetek