Videós, mozgóképes topik - Digitális fényképezés fórum

üzenetek

hozzászólások


vond
(MODERÁTOR)

Hát, a G9-cel mindkettő adott, tud szép 4K60-at, de az csak 8 bites, meg még szebb (a piacon az egyik legjobb) FHD60-at, és az már ráadásul 10 bites is lehet (akárcsak a 4K30). És mindkettő crop mentes ugyebár.

Értem, hogy miért nem akarsz MFT-n maradni hosszútávon (így, egy év fullfrémezés után meg főleg), de sajnos nem heroin árban nincs igazán más alternatíva, ha ezek az elvárásaid, kívánalmaid. :(

És is elképesztőnek tartom, hogy a legolcsóbb, számomra talán a leginkább kompromisszum mentes 4K50-es váz 1.600.000 forint (A7SIII), de ugye azzal meg fotózni nem olyan buli a 12 MP miatt. Pedig nekem az is kéne, hiába tolódtam el az elmúlt 2-3 évben inkább a videó felé.

Éééés akkor megint jön az, hogy egy osztrák, vagy svájci videósnak ez nem gond, megveszi 1-2 esküvő árából. Csak itthon van így elcseszve a fotós/videós szolgáltatások ára. Közben meg egy alap konyhabútor nem jön ki egymillióból (épp költözök és felújítok). A szobafestő belép az 50 négyzetméteres lakásba, és az ajtóban azt mondja: félmillió. Pfff... :((( Köszi, majd glettelek és festek én, továbbra is.

[ Szerkesztve ]

üzenetek