VoIP telefonálás - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


shabbarulez
(őstag)

Megbocsáss de mosoly fakasztó amit írsz.

Szóval neked az nem jó amit belinkeltem, igaz azon ott vannak az általad oly áhított készülékek.

De neked az nem jó, mert neked nem kell szolgáltató. De azért azt szeretnéd hogy legyen olyan eszközöd amit csak rákapcsolsz a routerre és bejelentkezel. Kérdem én hova, ha nincs szolgáltató? Hova akarsz akkor bejelentkezni? Szerintem borzasztóan tévhitben élsz. Szerinted egy mezei ICQ szolgáltatás működne a nélkül hogy léteznének az ICQ szerverei ahová be kell jelentkeznek és menedzselik az üzenetküldést? Jah hogy ott is kell lennie egy szolgáltatónak. Hogy mik vannak!

Ha ennyire akarod a hardware eszközt akár a fenti linken lévőkből vagy másokból választva veszel egy ATA-t vagy IP telefont, beállítod a megfelelő szolgáltató szerverére, legyen az NeoPhoneX, KLIP vagy bármi más, van kismillió. És utána használhatod úgy ahogy szeretnéd. Ennyi.

Természetesen a hívókód egy számsor lesz, mivel a telefon 10 db numerikus gombján igen körülményel lenne azt elzongorázni hogy canniball. És ahogy írtam ez a jővőben még tovább 1xűsödik mert már 06 21-es számmezőböl is kaphatsz hívószámot, így mégjobban közelít a techológia a hagyományos és berögzült telefonálási szokásokhoz, ami hétköznapi halandó számára még 1xűbbé teszi a használatát.

[Szerkesztve]

üzenetek