Windows 10 - OS, alkalmazások fórum

üzenetek

hozzászólások


#94834752
(csendes újonc)

Igen, 1703-as Creator builden voltam/vagyok.

Amikor legelőször észleltem a problémát én is a kártya driverre gyanakodtam. Alapvetően a videovezérlő drivert mindig az NVIDIA oldaláról szedem, de kipróbáltam az ASUS által kiadott drivert is (ami azért elég régi). Átnyálaztam az NVIDIA fórumát, csak black screen problémát találtam, ami nekem speciel csak Dark Souls 3 esetén jelentkezik (de ez a DS esetében elvileg egy ismert hiba valamelyik patch miatt)

Kipróbáltam úgy is, hogy telepítés után hagyom, hogy a rendszer automatikusan tegyen fel minden elérhető drivert, de úgy is, hogy win telepítés előtt kihúztam a netet (így semmilyen drivert nem tud azonnal telepíteni se frissítést stb), install után kikapcsoltam az automatikus driver telepítést, majd manuálisan felraktam mindent.

Tuning programot nem használok, max a CCleanert (ennek is csak a tisztító részér, registriy tisztítás 3. fél általi programmal felejtős).

Teljesítménycentrikusra van állítva, mindig hálózatra kötve használom, csak akkor megy akksiról amikor elviszem valahova (akkor viszont nem igazán játszom rajta).

Kipróbáltam az IOBIT driver boostert, ez frisített jópár Intel drivert.
Az általad linkelt Intel kereső csak wifi drivert talált, ezt is lefrissítettem.

Pár napig tesztelem.

üzenetek