Álláskeresés, interjú, önéletrajz - Állásbörze fórum

üzenetek

hozzászólások


g@bo
(nagyúr)

Tisztelt Érdeklődő!
Köszönettel vettem érdeklődését a munka után. A mellékletben
küldöm a részletes tájékoztatót. Szorgalommal és kitartással kitűnő
kereseti lehetőség. Ha van még kérdése, írjon!
Várom válaszát!Tisztelt Érdeklődő!Ön jelentkezett az általam feladott hirdetésre, ami azt jelenti, hogy otthonában szeretne dol­gozni! Kérem figyelmesen olvassa el az alábbi munkaajánlatomat!Lehet Ön diák vagy nyugdíjas, esetleg helyhez kötött, nincs munka­he­lye, vagy egyszerűen sok szabadidővel rendelkezik, amit szeretne hasznosan eltölteni.Sokan vagyunk úgy, hogy félünk a holnaptól, vagy nem tudjuk, hogyan oldjuk meg anyagi problémáinkat. Ezért célom az, hogy kis anyagi ráfordítással olyan munkaaján­lato­t nyújt­sak Önnek, amelyek szakirányú végzetséget nem igénylő, otthonában vé­gezhető munkával európai szintű kereseti lehetőséget biztosít az Ön számára.Ajánlatom nem házalásos ügynöki munkát takar, hanem kizárólag szaktudást nem igénylő otthon vé­gezhető tevékenységet.Én nem milliókat ajánlok Önnek, hanem munkát, amellyel megoldhatja anyagi gond­jait, mely néha pár ezer forinton is múlhat.Az otthon végezhető munka lényege, hogy nincs helyhez kötve, végezhető egyedül, családi vagy baráti összefogással, és ami talán a legfontosabb, hogy saját maga ossza be az idejét.

Itt nincs főnök, vagy esetleg olyan kolléga, akivel nem lehet együtt dolgozni.

Ha Ön diák, ak­kor a tanulás mellett is tudja végezni, és talán kikapcsolódást is jelenthet a munka, emellett megke­resheti a tandíját is; ha nyugdíjas nyugdíjkiegészítőnek is jó és ez nem korlátozza a pihenésben. Mindenkinek más az időbeosztása, az otthoni problémái, teendői.Az otthon végezhető munka mindenkinek ideális, mert hozzá lehet igazítani az élet­for­mánkhoz.Úgy tisztességes, hogy előre felhívom a figyelmét: „nincsen rózsa tövis nélkül”, vagyis mint mindennek, ezeknek a munkának is van némi befektetés része.

Viszont ezzel kapcsolatban két jó hírem is van:

A befektetés -nagyon minimális, és

-szó szerint pár napon belül „visszajön”.

Ez az összeg néhány száz forintról, plusz a postázási költségről szól.

Ha átverném, ennyit bukna el, de „milyen meglepő”, nem ez fog történni. Olyannyira nem átverés ez, hogy bevallom; azután, hogy Önátvette a munkacsomagot, érdekelt vagyok abban is, hogy Ön elvégezze a kapott feladatot. Én az Ön által elvégzett munka után bevételt szerzek, de NEM AZ ÖN PÉNZÉBŐL lefaragva, hanem egy teljesen más csatornán keresztül. Miért verném tehát át?

Nem jó az nekem.

Kérem bízzék bennem!Megkérem tehát, hogy gondolja át ajánlatomat. Ha semmit nem próbál ki még esélyt sem ad magának, hogy esetlegesen tényleg tudna otthon dolgozni, és pénzt keresni.
Most pedig konkrétan a munkáról:Egy olyan munkát ajánlok, ami napi néhány óra ráfordítást igényel, és csak egy számító­gépre, valamint INTERNETELÉRÉSRE van szüksége.
A munkáról:
A munka, másolásból áll, és ezek postán keresztüli eljuttatásából, a megadott címekre igény sze­rint. Ezt a munkát Amerikában nagyon sok fiatal és idős egyaránt végzi, onnan származik ez az információ közvetítő bedolgozásnak nevezett fizetés-kiegészítő munka, és most kezd terjedni

Ma­gyarországon. Ezzel a munkával folyamatos jövedelemre tehet szert, ami csakis a szorgalomtól függ. A kereseti lehetőség elérheti a heti 5-20 ezer forintot, a kreativitástól és az időráfordítástól függően. A munkát másodállásként szokták végezni, mert nem annyira idő­igényes, elég napi né­hány óra munka, a plusz jövedelemhez.
A munka kizárólag e-mail és postai levelezés útján történik, ez fontos!!!!
A levelem végén találhatja a megrendelőlapot, amit az e-mail címemre kell visszajuttatni, ha a fel­kínált munka elnyeri a tetszését. A munkakezdéshez szükséges anyagokat a lentebb leírtösszegért utánvéttel postázom el.

Az árak tartalmazzák a másolandó anyagot és a postaköltséget.
Íme a munka, amit ajánlok:
- Tájékoztatók és riportok másolása,
- Fizetés: teljesítménytől függőennapi 5 ezer Ft is lehet,
- Rendszerbe lépési díj: 600 Ft + postaköltség (anyagköltség).Kb:1300Ft

A fizetés a munkára szánt időtől függ. Azaz, ha hetente postázza az anyagot, akkor hetente jut pénzhez, ha havonta, akkor havonta. A postázandó anyagot mindig utánvéttel kell feladni, tehát a postázástól számított kb. 4 napon belül fogja megkapni a pénzt Ha a leírtakon túl bármi kérdése, kételye van, mindenre szívesen válaszolok!
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->MEGRENDELŐLAP

Kérem, töltse ki és küldje vissza e-mail címemre, ha a felkínált ajánlat elnyerte tetszését!

NEVEM:

CÍMEM:

E-MAIL CÍMEM:Hol olvasta a hirdetést?

Dátum:

<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->A megrendelésekhez szükséges adatait természetesen senkinek, semmilyen célból nem adom ki!Köszönöm szépen az érdeklődését!üzenetek