DIGI internet - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


CirrMee
(addikt)

Előzmény: tavaly ősszel átálltam FTTH -ra, az új szerződéssel vállaltam 1 év rabigát, meg e-számlát. E számlás 1500Ft megjött, a 3 havi kedvezmény azóta sem.

Megjött a második panaszomra is a válasz. Ahhoz képest, hogy a két telefonos ügyfélszolis szerint 100% jogos a panasz, ma ez jött:

Tisztelt Ügyfelünk!
A 2019. december 19-én, telefonos ügyfélszolgálatunkra érkezett megkeresésével kapcsolatban, engedje meg, hogy az alábbiak szerint válaszoljunk:
Korábban küldött levelünkben foglaltakat a továbbiakban is fenntartjuk, így panaszát továbbra sem áll módunkban pozitívan elbírálni.
Tájékoztatás a szolgáltatás teljesítésével összefüggő jogviták peres és peren kívüli kezdeményezésének lehetőségéről és feltételeiről, a békéltető testülethez való fordulás jogáról, az eljárásra jogosult hatóságok, békéltető testület és egyéb szervezetek megnevezése, elérhetőségeik feltüntetése.
A vitarendezés eredménytelensége esetén az Előfizető jogorvoslatért az alábbi szervekhez fordulhat:

Amennyiben további kérdése merülne fel, kérjük, forduljon bizalommal telefonos ügyfélszolgálatunkhoz a 1272-es helyi tarifával hívható telefonszámon, ahol kollégáink 0-24 óráig készséggel állnak az Ön rendelkezésére.
Együttműködését ezúton is köszönjük!

Mondom oké, akkor ilyen görény céggel nem szórakozok tovább. Van a házunkban még elég sok szolgáltató, szóval válogatni lehet, gondoltam lesz egy konkurens FTTH 1000/1000 (trékom rendszert használva) 200Ft -al drágábban. Felhívtam újra az ügyfélszolit, most már lemondásra kalibrálva a telefonos kerge automatikát. Jön az évszázad vicce: nem mondhatom csak úgy le, mert van hűségem. Mondom oké, de az ügyfélkapu szerint nem - bár papír szerint meg igen - és ugye a kedvezményt továbbra sem kaptam meg, szóval mit is akarnak bevasalni rajtam...?

Ügyfélszolisunk állítólag elment valamelyik fejeséhez, ahonnan azzal jött vissza, hogy márpedig tényleg van 1 év, és tényleg nem kaptam meg a kedvezményt. Akkor csinál megint egy hibajegyet - gratulálok, ezt már kétszer lefutottam...

[ Szerkesztve ]

üzenetek