Futás, futópályák - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


tomcica
(addikt)

Aki este nem alszik el a filmnezes kozben es reggel nem ugy ebred,mint akit egesz ejjel vertek az meg nem elt a DARALOBAN ;] ;)
Nem tudom mi a kerdes,de a valasz mindig: IGEN,KELL EZ NEKEM! :P

[ Szerkesztve ]


LanyUs
(senior tag)

Szeretem, amikor a filozofálunk közösen! :) A vége általában az, hogy 9 év homokozó után, mielőtt elkezdenék normálisan edzeni már el is fáradok :C Lassan bukom a szántóföldeket, mert nő a termény rajta... Pedig boronálás után a legjobb futópályák voltak... A Mafate Speed 4 az egyik kedvenc terepfutó cipőm lett a Speedgoat 5 mellett. A Mafatet vittem már pályára is, aszfaltra is, mindenhol jól teljesít.
Amikor reggel esetleg leesek a tempóról és pofáncsap a hajnali kudarc szele, akkor ugyanezt kérdezem. Mi a szarért nem öröm futok csak és nézek ki a fejemből közben?

[ Szerkesztve ]


norby_42
(aktív tag)

Tegnap pont rád gondoltam, elmentem megnézni egy tavat wellness helyett, volt benne 1 km szántófölddé vált út, úgyhogy toltam a porhanyós földön a két sor kukorica között. Fárasztó volt, de holtverseny alakult ki a pár száz méter csalánossal, nem tudom, melyik volt rosszabb. És vissza ugyanerre jöttem :K


inf3rno
(nagyúr)
Blog

Dehogynem. Mostanában próbálok kiváltani valamennyi kávét zöld teával. Elég jól működik az is.


inf3rno
(nagyúr)
Blog

Savat azt tényleg tud csinálni. Ez az arabica, amit iszok azért viszonylag gyenge sav és koffein terén. Egy átlag kotyogós robusta valszeg egész napra kitartana.

Kell a tempó, az adja a csínját az egésznek, ha néha felpörgeti az ember.

[ Szerkesztve ]


LanyUs
(senior tag)

Tisn társunknak is bejönne, mert a legjobb térdkímélő dolog. Az már más kérdés, hogy nehéz benne futni :) Csalán? De a futás nem mehet a wellness rovására!!! :R Pótolnod kell! :)


inf3rno
(nagyúr)
Blog

Valakinek a szado-mazo okoz örömöt, szóval ... :DDD ;]


Pttypang
(veterán)
Blog


LanyUs
(senior tag)

Igaz ;] Úgy vagyok vele, ha már Tom ennyit időt töltött a faragásommal, akkor kihozom magamból, amit tudok. Préseljük a tempót alulról-felülről, de lassan haladunk :)


Peterhappy
(őstag)

:C


Peterhappy
(őstag)

:D Feleségem is igy van bekotve. Neki sem sikerult eladnom a szervezet sajat ebredese maszlagot :D

@Inf3rno: felve kerdem: koffeinmentes kave?
Vannak maf egesz jofelek. En imadom a kavet, de ha 1300 utan iszok, nem alszok. Mostanaban este, jutifalat gyanant szoktam inni (EDESSEG HELYETT!!!) presszokent, 1 v 2 tejszinnel, kotyogosban fozve.

Novenyi tejhez meg jo az Inka kave is :K
Cikoria, mint a Maci kv, csak toredek annyi cukorral.

[ Szerkesztve ]


tisn
(addikt)

Voltam nemrég a regi lakhelyunkon kocogni. Ott nyáron a to fele vezeto uton altalaban bokaig ero homok van, most mef csak a kellemesen tompito verzió volt. Hangulatos amugy, erdei tanösvény, homokos ut, gyönyörű tavak...


tomcica
(addikt)

:D


tomcica
(addikt)

kihozunk beloled MINDENT IS :K Zsolt-bol szinten :DDD

[ Szerkesztve ]


Fred23
(nagyúr)

Feleségemmel mi este 10 körül még simán szoktunk kávézni. Nekem ilyenkor vigyázni kell az adaggal, mert egy erős dupla után minimum éjfélig nem tudok aludni, feleségem viszont simán szunyál akár fél órával az erős dupla elfogyasztása után; de olyan is volt, hogy 10 percre rá már nem volt ébren. :D

Tegnap +20-25 lett a pulzusom attól, hogy ellenállásos edzés után mentem kocogni. Brutális, milyen erősen kihat a gyurma / kondiparkozás a futásra.


tisn
(addikt)

Tegnap +20-25 lett a pulzusom attól, hogy ellenállásos edzés után mentem kocogni. Brutális, milyen erősen kihat a gyurma / kondiparkozás a futásra.

nekem nincs ilyen tapasztalatom. hetvegen altalaban egybol kondi utan megyek kocogni.


Alg
(veterán)
Blog

Tegnap úra rávettem magam egy interval edzésre... 4x2k @ 4:25, pihenő 500m@6:00... valamivel épphogy laktátküszöbb feletti pulzusra jöttek ki (amikor éppen nem volt emelkedő...).
Közben a Garmin 43:04-re becsüli a 10k időmet...
Vasárnap lesz a szülővárosomban egy 10k verseny, pont ott leszek, lehet benevezek ha nem lesz más programom.

Apropó, Szolnok környékén tud valaki valami jó útvonalat egy hoszabb (~20k) futáshoz?


Fred23
(nagyúr)

Tippre edzésmódszertől függ. Nekem is megoldható lenne úgy, hogy alig hasson ki a futásra, de egyrészt úgy nem élvezném, másrészt meg talán fejlődni se tudnék.

Az 1RM-em 89%-át kitevő intenzitáson edzek, míg a többség valahol 65 és 80 % között.


xy.zsolt
(őstag)

Ha nekem a napi 1 normális kv a futást bárhogy is gátolná akkor én bizony inkább nem futnék minthogy cikóriás szarokat vagy koffeinmentest igyak. Vannak dolgok amiről a futás miatt biztos nem mondok le.....a futás van értem, nem fordítva :DDD

[ Szerkesztve ]


tisn
(addikt)

8-20 sorozat az altalanos nalam.
1RM-et semmiben sem teszteltem ki :)

üzenetek