Lakáshitel, lakásvásárlás - Gazdaság, jog fórum

üzenetek

hozzászólások


Vision
(veterán)

Budaörs. Tavaly 70-ről indult, most 68-ért van fenn. Végül 65 lett a vége, 60-ért nem adták. A szomszédot is meg akarjuk venni hozzá, de csak akkor, ha odaadják 25-ért (most 40-ért hirdetik). Az önmagában értéktelen, túl keskeny, nem lehet rá építeni semmit, de nekünk jól jönne a plusz terület. Így lett a 45 milliós tervből 90. :D Ahogy Econ írta anno, 100 alatt használható telek nem nagyon van, és igaza volt.

De ez a telek (szomszéd nélkül) is jó, viszont így nem lenne garázsunk, a beépíthetősége 68 nm. Összközműves, lapos, zöldövezeti. Ha ránézel a comra, ennél nem találsz olcsóbbat, vagy ha igen, azt el kell felejteni, annyira szar. Mi 1,5 éve küzdünk ezzel, belefáradtunk.

Múlt héten néztünk Budafokon egy jót, de körben mindenhol cigányputri (nem vicc). Mindez 77-ért. 70+-ért távvezeték melletti van, bontandó házzal.

2-hete eladtak Budaörsön 72-ért egy egész jót, az 700 nm alapterület, bontandó gazdasági épülettel, talán 15% beépíthetőséggel. Amúgy az se volt rossz vétel, el is vitték azonnal.

Néztük Kelenvölgyet is, ott 90-től indul a licit, de azok is 500 nm körüliek, meg azért ott is olyan a környék, hogy ugyan nem cigányos, de azért látszik, hogy kell még 20-30 év, mire a plebsz kihal onnan. Ennek meg azért szar az optikája egy 200-millás beruházás esetén.

Most egyébként nagyon megindultak a telkek, sorban kerülnek le azok, amelyek ugyan drágák, de legalább egész jók.

üzenetek