Lakáshitel, lakásvásárlás - Gazdaság, jog fórum

üzenetek

hozzászólások


Kobe
(veterán)

Ez igy ebben a formaban baromsag. Eleg sok az idiota elado, aki inkabb kitart, de nem racionalis alapon.

elmentunk, 2x megneztunk egy kecot, adtunk ra ajanlatot. 52ert hirdette a csoka, 47-48at mondtam ra, mert kell vele foglalkozni felujitas ugyileg is, es egyebkent az adottsagai epuleten belul sem a legjobbak (erkely arnyekos oldalra nez, ami elott egy fa mindent bearnyekol, erkely full felujitando, stb), kovezni is kell mert toredezettek, falak es gipszkartonok sem mindenhol veglegesek, vakolandok.
O 50 alatt nem adja. OK, akkor kend a hajadra, egyebkent idore kene eladnia mert koltozne tovabb es ott mar foglalozott az uj kecora, kene a penz.

Par nap mulva meghirdettek a szembeszomszed lakast, ugyanakkora alapterulet, fullon es sokkal minosegibb modon felujitva, nulla perces uj haztartasi gepekkel, felujitas utan senki nem lakta, felujitott erkellyel, napos oldalra nez, azonnal koltozheto.
Ezt magasabb aron hirdettek, de 8% alkuval olcsobbra kijott mint a foglalkozos szembeszomszed (es ennek a tulaja mindenben van kb, csak lepeskenyszerben nem, ugy ki van tomve)

Eredmeny? Mi lassan a koltozest szervezzuk, a szembeszomszed meg azota 1-2% al magasabb aron hirdeti tovabb ugyanazt a portekat….. mikozben neki idore kene moccannia

[ Szerkesztve ]

üzenetek