MILC felhasználók szakmai topikja - Digitális fényképezés fórum

üzenetek

hozzászólások


theporcupine
(tag)

Az influencer egy reklámfelület, ezt egy tizenéves nem érti, elhiszi, hogy az milyen igaz, amit mond. Igaz, ez a lényege, hogy hitelesnek mutatja magát, ezért működik. A fiatalokat bekapta, megrágta és kiköpte a közösségi média.

Nem értem ezt a pörgést ezen. Ezek az emberek is elhitték magukról talán, mert az a korosztály, vagy mert ott voltak ennek az őrületnek a kezdetén és lassan sodródtak bele, észrevétlenül, hogy ez nem csak egy fizetett reklám. Egy cég nem azért fizet, hogy leszólják a termékét. Tesztelni meg fejlesztés közben kellene, nem a végén. Ez a tesztelő egy kicsit furcsa kifejezés. Inkább kritikus, ha más műfaj lenne. Persze, nézettségből nem sok pénz jön a youtubernek és nem is lesznek annyira jók a számok, ha nem hozza ki a megjelenés pillanatában a "tesztet". Igen, a pénzért le kell feküdni.

Gondolom, hogy a Panasonic piackutatást végzett és az alapján találta jó ötletnek ezt a gépet. Ez egy belépőszintű FF, ami "divatosan" néz ki és a mobilokkal kell versenyeznie. A kisszenzoros gépek elestek. Ebben azért ügyes, hiszen FF szenzort mobilok nem tudnak villantani és nem is olyan "menő" kamerázni vele. Mivel nem én vagyok a célközönség, nem tudom eldönteni, hogy nekik jó lesz-e. A Z és alfa generáció gondolkodása annyira távol áll tőlem, hogy esélytelen az ő fejükkel gondolkodnom. Nem tudom, hogy sikeres lesz-e, de ez nem is az én problémám, (esetleg nagyon közvetve, ha belebuknak és leállnak a fejlesztéssel és lesz két halott rendszerem). Fejleszteni legalább nem kellett rajta szinte semmit a kinézeten kívül. Ha többet tudna, az S5II lenne kivégezve.

üzenetek