Motoros topic - Technika, hobbi, otthon fórum

üzenetek

hozzászólások


Topiccsendőr
(addikt)

Jo helyre irtal, itt el fogjuk neked mondani, mit hogyan kellett vonla csinalni :D
Bar nem ertem azokat a hsz eket, ahol a problema fennallasaval nem foglalkozunk, csak azzal, hogy hulye voltal, hogy ezt tetted. Ez nem oldja meg a problemadat, hogy valaki elmondja neked, hogy hulye voltal.

Osszefoglalva, penz nagyon nincs. Kihasznalnam az orszag adta lehetosegeket, es mivel muszakin se kipufogogaz meres nincs, es javareszt agyhalottak dolgoznak- tisztelet a kivetelnek- milyen kivetni valo lehet a masik blokk eseten, ami ugyanugy nez ki, mint a jelenlegi?
Le kell ulni a kockas papir ele. Arajanlatot kerni a szerelotol, mit tud az ugy erdekeben tenni, mennyiert. A motor tobbi alkatresze milyen allapotban van, erdemes-e belerakni egy elterjedtebb blokkot, tehat kolteni ra?
Ha neked megeri feltamasztani, es 2-3 szezont tudsz vele nyugodsagban a naplementeben motorozni, akkor nincs mas lehetoseg. Masik motorkerekparra ugysincs penz. Ha viszont a blokkcserere van, akkor en nem latok mas lehetoseget.
Tehat a lepesek:
Szerelo->Allapotfelemeres, erdemes-e?
Mennyi lenne (okosba, masik blokkal)? -> van rá guba?
Ha van, menjen, mindenki orul.

Amennyiben egyedi azonosito meghamisitasara bujtottam fel vkit, akkor ezt viccbol irtam termeszetesen, es nem is tudom mirol beszelunk, nem ertek hozza.

[ Szerkesztve ]

üzenetek