Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


st3v3np3t3r
(addikt)
Blog

Inkább te reagálod túl és érted félre a dolgokat. Az miért az én hibám, hogy te ajánlásnak fogod fel azt, hogy nekem anyagilag jobban megérte Németországból megrendelni a kártyaolvasót, mint szinte dupla áron itthon megvenni ugyan azt. Az én döntésem volt, az én felelősségem. Ha más is így tesz, az nem az én dolgom.
Ha meg nem működnek rajta bizonyos dolgok, az legyen az én bajom. Amúgy tudom, hogy nem lehet nyelvet változtatni, mint írtam, konzultáltam ez ügyben a Reinerrel emailben. De ha kíváncsi vagy rá, a kedvedért kipróbálom a PIN kód módosítást, mivel azt írtad: Konkrétan például volt ember, akinek ugyanezen "billentyűs" kártyaolvasó esetén nem működött az e-Azonosításhoz az alapértelmezettről saját kitalálású PIN-re változtatás. Amúgy az sem törvényszerű, hogy másnak nem működik, nekem sem fog, ez túl erős általánosítás. De a kedvedért(mivel erősen félre értetted) beleírtam a cikkbe, hogy "Jelezném a későbbi félreértések miatt, ez nem ajánlás arra, hogy akinek szükséges, külföldről szerezzen be kártyaolvasót!".

Egérből csinálsz elefántot. Ez a leírás arra mutatott volna rá, azaz Az eSzemélyi használhatósága magánszemélyként, vagyis mint magánszemély mire tudja használni az eSzemélyi funkciókat. De ahogy sok más embernek sem esett le a lényege. egyesekből csak a negatív kritikát tudta kihozni.

Bocsi, kíváncsi voltam, leceréltem az eSzemélyi PIN-t PUK kód megadásával, probléma mentesen működött.

[ Szerkesztve ]

üzenetek

Hirdetés