üzenetek

hozzászólások


V.Stryker
(nagyúr)
Blog

Jó kis cikk lett. Sokat sikerült pótolni a felületes tudásomra. :)

Nekem egy dechatlonos 3 személyes van, amelyet szinte csak motoros találkozók alkalmával használok. 186cm/108kg-val épp, hogy keresztbe elég. Bár voltam a feleségemmel is vele, elfértünk.

Nekem őszintén szólva a matraccal van szívás. Vettem önfelfújost, de kényelmetlen volt és keskeny. Most van ez a felfújhatós kétszemélyes, de ezzel meg az a bajom, hogy minden nap picit enged. Reggel felfújom, másnap reggel mikor kiülök a szélére cipőt felvenni, már megint szinte a földön ülök. Ráfújok, egy napig megint jó. lehet nem is enged, hanem tágul. Bárhogyis... sz@r.

Sajnos jobb ötletet itt se kaptam. Vagyis te...rákívántam egy 7,5-10cm vastag önfelfújósra 65-70cm szélesre, de rohadt drága.

Hiába, nekem a sátrazás még mindig a low budget kempingezést fedi. Én tök jól elvagyok puritán körülmények között napokig. Most is simán elvoltam egy hengertáskával 3 napig, amiben a sátor is benne volt és vittem, mint utólag kiderült, felesleges motyót is.

Most nagyon vinném a gyerekeket, de ahogy összematekoltam ,hogy normális minőségben mi minden kéne.... el is ment a kedvem. :DDD

[ Szerkesztve ]

üzenetek